GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός ήταν ο εμπνευστής της ιδέας για τις μάσκες "Ιβάν Σαββίδης" - ΦΩΤΟ

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του τελικού Κυπέλλου, επικρατώντας 2-0 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" ήταν ...

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του τελικού Κυπέλλου, επικρατώντας 2-0 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού και δεν άφησε κανένα περιθώριο στους "κιτρινόμαυρους" να αμφισβητήσουν την ανωτερότητά του.

Ωστόσο, τις εντυπώσεις τράβηξαν οι μάσκες που φόρεσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών. Συγκεκριμένα, οι "ασπρόμαυροι" δημιούργησαν μάσκες με το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, θέλοντας μ' αυτό τον τρόπο να στείλουν μήνυμα στήριξης στον μεγαλομέτοχο της ομάδας, ο οποίος δεν βρισκόταν στο γήπεδο λόγω τιμωρίας.

Εμπνευστής της ιδέας ήταν ο Λέο Μάτος, ο οποίος το συζήτησε αρχικά με τους Φερνάντο Βαρέλα και Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Η ιδέα του Βραζιλιάνου μπακ άρεσε στους συμπαίκτες του, αλλά και στην υπόλοιπη ομάδα και γι' αυτό τον λόγο αποφασίστηκε να υλοποιηθεί.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση