GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απορρίπτει το Ολλανδικό Δικαστήριο την αγωγή της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης κατά της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας

Με σημερινή του απόφαση το Δικαστήριο του Άμστερνταμ απέρριψε την αγωγή της ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ κατά της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟ...

Με σημερινή του απόφαση το Δικαστήριο του Άμστερνταμ απέρριψε την αγωγή της ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ κατά της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ, κρίνοντας ότι δεν ανήκει στη δικαιοδοσία του.

Παρότι δε, με την ίδια απόφαση, αποδέχεται την δικαιοδοσία του έναντι της Heineken NV, το Ολλανδικό Δικαστήριο αναφέρει ξεκάθαρα ότι η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης δεν προσκόμισε επαρκείς αποδείξεις για το αίτημά της.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, σημειώνεται στο σκεπτικό του Δικαστηρίου ότι η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης δεν κατάφερε να υποστηρίξει επαρκώς την εμπλοκή της Heineken NV στην υποτιθέμενη παράβαση του δικαίου ανταγωνισμού στην Ελλάδα. Τόσο στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία όσο και στην Heineken N.V. έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική και την ολλανδική Δικαιοσύνη και πιστεύουν ότι οι θέσεις τους θα δικαιωθούν πλήρως, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Αθηναϊκή Ζυθοποιΐα.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία θα εξακολουθήσει να επενδύει με συνέπεια και εμπιστοσύνη στις προοπτικές της ελληνικής αγοράς και της ελληνικής οικονομίας. Στρατηγική επιλογή παραμένει η στήριξη του πρωτογενούς τομέα της χώρας, με ουσιαστικές παρεμβάσεις, καθώς και η ενίσχυση των ήδη ισχυρών δεσμών της εταιρείας με τους Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση