GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκεφαλικό υπέστη ο Φλωρινιώτης - Τι λέει ο ίδιος για την περιπέτεια της υγείας του

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Φλωρινιώτης υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο την περασμένη εβδομάδα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τα τρία ...

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Φλωρινιώτης υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο την περασμένη εβδομάδα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τα τρία του παιδιά.
Ο Γιάννης Φλωρινιώτης πήρε εξιτήριο την Πέμπτη και πήγε κατευθείαν στη Λούτσα, όπου βρίσκεται το ησυχαστήριο του, προκειμένου να αναρρώσει όπως του συνέστησαν οι γιατροί.
Ο τραγουδιστής, μιλώντας στην Espresso, είπε ότι όλα ξεκίνησαν όταν ενημερώθηκε ότι δεν δικαιούται την τιμητική σύνταξη που δίνει το υπουργείου Πολιτισμού.
"Αυτό με στεναχώρησε πάρα πολύ και έπαθα το εγκεφαλικό. Από ότι μου είπαν οι γιατροί, αν με χτυπούσε κάπου αλλού, θα έμενα παράλυτος, επηρέασε όμως σε μεγάλο βαθμό την όραση μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ τόσοι έχουν πάρει τιμητική σύνταξη κόβουν εμένα, που ήμουν ο πρώτος που έφερε επανάσταση στον χώρο δημιουργώντας σχολή με το στιλ μου για πολλούς καλλιτέχνες και μέχρι και σήμερα ο κόσμος με ακολουθεί και με αγαπάει. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι απαξιώνουν τη δουλειά μου" είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής.
"Ποτέ δεν χρησιμοποίησα μέσο, για τίποτα, και πάντα προσπαθούσα μόνο με τη δουλειά μου και με την αγάπη του κόσμου να ζήσω αξιοπρεπώς την οικογένεια μου. Δεν είμαι επαίτης, ζητάω αυτό που δικαιούμαι από τον νόμο. Έχω προσφέρει τόσα και συνεχίζω στον χώρο μου και είμαι επί ξύλου κρεμάμενος όσον αφορά την υγεία μου. Μέρος της ελληνικής ιστορίας είμαι και εγώ όσον αφορά το τραγούδι" σημείωσε ο Γιάννης Φλωρινιώτης.
Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση