GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λένε οι συνάδελφοι του Κώστα Ευριπιώτη για την κατάσταση της υγείας του - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κώστας Ευριπιώτης, όπως είναι γνωστό, ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την πετυχημένη παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ε...

Ο Κώστας Ευριπιώτης, όπως είναι γνωστό, ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την πετυχημένη παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», η οποία συνεχίζει με ανανεωμένο cast ηθοποιών στο θερινό και ανακαινισμένο θέατρο Αθηνά, αλλά βρέθηκε ξαφνικά σε δημόσιο νοσοκομείο, αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στο κεφάλι κι αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Η παράσταση «Πολυτεχνίτης κι Ερημοσπίτης» έκανε πρεμιέρα και οι συνάδελφοί του μίλησαν για την εξέλιξη της υγείας του.
Ο Σπύρος Πούλης είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής Happy Day: «Με τον Κώστα μιλήσαμε και προχθές στο τηλέφωνο, έκανε μια επέμβαση δύσκολη αλλά νομίζω πήγαν όλα καλά. Μίλησα μαζί του, ήταν σε πολύ καλή κατάσταση απλά δεν μπορούσε να συνεχίσει, μας το είπε και ο ίδιος. Θα καθίσει με τους δικούς του να ξεκουραστεί».
Η Σοφία Βογιατζάκη δήλωσε: «Είχε κάποιο θεματάκι, έκανε αυτά που έπρεπε και τώρα μια χαρά, είναι στην ανάρρωση. Του στέλνουμε την καλύτερη ενέργειά μας, την αγάπη μας. Είχε κάποια σταματήματα και κάποια κολληματάκια σε σχέση με το κείμενο και πήγε το κοίταξε. Εντάξει, όλα καλά».
Δείτε το βίντεο:
Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση