GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δωρίζει το μετάλλιο του πρωταθλητή στον μικρό Ανδρέα ο Χιμένεθ

Εξαιρετική κίνηση από τον προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, καθώς χαρίζει το μετάλλιο του πρωταθλητή που κατέκτησε στον μικρό φίλαθλο τη...

Εξαιρετική κίνηση από τον προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, καθώς χαρίζει το μετάλλιο του πρωταθλητή που κατέκτησε στον μικρό φίλαθλο της ομάδας, Ανδρέα, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Την αποκάλυψη έκανε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος: Αυτό είναι το μετάλλιο που ο Μανόλο Χιμένεθ θα ήθελε να απονεμηθεί στον τελικό στον μικρό Ανδρέα! Ζήτησε και το πήρε μετά τον τελικό στη συνέντευξη Τύπου, το έσφιξε στο χέρι του σαν το πιο πολύτιμο κειμήλιο για να του το παραδώσει ο ίδιος.
Όχι για να του το κάνει δώρο, αλλά γιατί, όπως ο ίδιος ο προπονητής της πρωταθλητριας 2018 είπε, αισθάνεται ότι πρέπει να του ανταποδώσει τη δύναμη που του έδωσε σε ολόκληρο το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ο μικρός Ανδρέας με τη δική του στάση ζωής! Αισθάνεται ότι του οφείλει πολλά και αυτό είναι το σημαντικότερο!
Η ωραιότερη ανάμνηση από μια υπέροχη ημέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση