Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κυκλοφόρησε το 4o φύλλο. Κάντε κλικ για να το δείτε...
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

  ΠΩΣ καλωσορίζουν τους επιβάτες! ΑΛΛΑΞΑΝ ονομασία για το αεροδρόμιο ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' της Θεσσαλονίκης...

  Μιχάλης Χριστοδουλίδης  
  Iσχύει οτι οι αεροπορικές εταιρείες δεν καλωσορίζουν πλέον τους επιβάτες στο αεροδρόμιο ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' της Θεσσαλονίκης, αλλά αναγγέλλουν το αεροδρόμιο ως ''ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ'' ;
  Αναμένω απο φίλους πιλότους μου της AEGEAN για την πληροφορία που έχω...
  Giatros Inopios Έτσι είναι.
  Στυλιανός Κασσάρας Ισχύει σήμερα το πρωι επέστρεψα απο Κύπρο ετσι είπανε
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  8 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 16 Μαΐ 2018, 10:09:00 μ.μ.

  Ρε παλιό μαλακές μουνόπανα δημιουργείτε θέμα χωρίς να υπάρχει ΑΡΧΙΔΙΑ .ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ...ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΛΕΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟΠΑΝΑ

  Ανώνυμος είπε... 16 Μαΐ 2018, 10:09:00 μ.μ.

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ/ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ (η Συνολική Φύση Της "ΔΕΞΙΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ βλ. Ιστορία ΜΑΣ!)!
  ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΦΥΛΙ ΖΩΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ (ΜΟΝΤΕΡΝΟΥΣ κ. ΝΕΑΝΤΑΡΤΑΛ);;;
  Τζούμ τριαλαλώ η Ελλάδα Έχει ΕΙΚΟΝΙΚΟ "Χρέος" και Εγώ πληρώνοω και Χαίρομαι και Τραγουδώ!!!

  ... ψηφίζω Μοντέρνο ΣΥΡΙΖΑΪΚΟ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟ παρά τον Χρυσαυγίτικο Νεανταρταλισμό!!!!!  ...... ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΑΝΟΥΣ;;;;; ή Το ζήτησαν οι "ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ" ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Η ΕΕ;;;;;  .... και Εσείς μιλάτε για τα Ξεράσματα του κάποιου Κυρίτση;;; Αυτός και Αυτοί ΟΛΟΙ Τους Ζούνε στην Εικονική περιβολή Των Ξένων Εργοδοτών Τους! Από "ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟ στην Σμύρνη" σε παραχώρηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ/ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ Σε Αλλοπρόσαλα Συνοθηλεύματα!!! Μα ακόμη και για τα "Επίσημα Ναζοί" της Αποικίας Μας την Χρυσή Αυγή (=Χίτλερ Αντολφ/Χ.Α.) ο Führer Τους Αναγνώριζε για Ελλάδα μόνο την ... Πελοπόννησο και μόνο την Αθήνα/Πειραιά ούτε καν Αττική!!!
  Και ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΩ σε Μια Αποικία που ηγούνται οι Διαχειριστές μιας Ξένης Εξουσίας οι Λακεδοραγιάδες "Μας" να Ακούμαι Εμετικά Ξεράσματα!!!  ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟ ΛΕΜΕ:


  ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΏΣ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΕΛΙΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ/ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!!)!!!

  Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.... ΧΡΗΕΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΙΣ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΏΣ... ΚΑΛΥΜΜΑ!!!

  Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ "ΚΟΜΜΑΤΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΑΝ ΥΠΟΠΤΟΣ!!!

  ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ-ΟΠΩΣ στην ΚΑΤΟΧΗ!!!  ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΡΟΣ/ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΡΠΙΩΝ!!!


  ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΔΙΚΟΥΣ" ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΜΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΓΙΑ ΣΤΕΓΝΩΜΑ... ΑΛΛΑ ΜΟΥΣΟΥΛΙΝΗ!!!

  Ανώνυμος είπε... 17 Μαΐ 2018, 3:00:00 π.μ.

  Ξαναδιάβασε το δεν το κατάλαβες

  Ανώνυμος είπε... 17 Μαΐ 2018, 6:32:00 μ.μ.

  Και γιατί βρίζεις ρε πανηβλακα που δεν διαβάζεις την πινακίδα.παλιομαλακα το τερματίσεις.

  Μανώλης Γκαζής είπε... 18 Μαΐ 2018, 12:38:00 μ.μ.

  Άντε μάθε (λίγα) ελληνικά και μετά παριστάνεις τον Έλληνα

  Πετρος Ρασκοπουλος είπε... 18 Μαΐ 2018, 1:37:00 μ.μ.

  Το θέμα ειναι πως τους καλωσορίζουν ρε στοκε ποιος κοιτάει πινακίδα χέστηκε μέχρι τώρα το προσφωνούν αν κατα την προσγείωση αεροδρόμιο Μακεδονία αν τώρα το λενε Θεσσαλονίκης έγινε προδοσία μεγάλη και ύπουλη απο τους προδότες του λεγόμενου συνταγματικού τόξου τα πρόθυμα σκουλίκια φίδια στον κόρφο της Ελλάδας μας...,

  Ανώνυμος είπε... 18 Μαΐ 2018, 3:51:00 μ.μ.

  Αναγγελουν γραφει ρε βλακακο...αμα τρεχεις στις πορειες αναρχοαπλυτακο που να μαθεις ελληνικα...

  Ανώνυμος είπε... 20 Μαΐ 2018, 12:58:00 π.μ.

  Αλβανός ε;

  Item Reviewed: ΠΩΣ καλωσορίζουν τους επιβάτες! ΑΛΛΑΞΑΝ ονομασία για το αεροδρόμιο ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' της Θεσσαλονίκης... Rating: 5 Reviewed By: Press Fm