GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμφωνία Ολυμπιακού-Ατρόμητου για τράμπα Γιαννιώτη-Ρισβάνη

Ολυμπιακός και Ατρόμητος έφτασαν σε συμφωνία σχετικά με το μέλλον των Γιαννιώτη και Ρισβάνη. Συγκεκριμένα, από τη στιγμή που οι ερ...

Ολυμπιακός και Ατρόμητος έφτασαν σε συμφωνία σχετικά με το μέλλον των Γιαννιώτη και Ρισβάνη.

Συγκεκριμένα, από τη στιγμή που οι ερυθρόλευκοι ήταν δεδομένο ότι θα καταθέσουν τη ρήτρα επαναγοράς του Ανδρέα Γιαννιώτη, μέσω των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών συμφωνήθηκε αντί για τα 300.000 ευρώ που έπρεπε να καταθέσει ο Ολυμπιακός στον Ατρόμητο να του παραχωρήσει απευθείας με ελεύθερη μεταγραφή τον Σπύρο Ρισβάνη.

Το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία είναι το... πράσινο φως του Έλληνα αμυντικού.

Ο 24χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής επέστρεψε από τις διακοπές του και θα έχει συνάντηση με τους παράγοντες της ομάδας του Περιστερίου ώστε να συμφωνήσουν στους όρους του συμβολαίου του (χρονική διάρκεια, αποδοχές, μπόνους, ρήτρες) ώστε να ολοκληρωθεί οριστικά η μεταγραφή.

Πάντως, ο ίδιος ο Ρισβάνης εμφανίζεται θετικός εδώ κι αρκετό καιρό για να συνεχίσει στο Περιστέρι εφόσον δεν υπολογιζόταν από τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση