GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βόμβα» με Μπουφόν ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Γιουβέντους, αλλά όχι από την ενεργό δράση και δεν αποκλείεται να συνε...

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Γιουβέντους, αλλά όχι από την ενεργό δράση και δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Νωρίτερα σήμερα, ο 40χρονος Ιταλός τερματοφύλακας ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι δεν θα συνεχίσει στους «μπιανκονέρι» στους οποίους πήγε το 2001.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι έχει στα χέρια κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις, όπως είπε χαρακτηριστικά, για να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Παρά τις ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο Μπουφόν δεν θέλησε να κατονομάσει τις ομάδες που επιθυμούν να τον αποκτήσουν.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Tuttosport», οι Μαδριλένοι έχουν κάνει πρόταση στον Μπουφόν, καθώς βρίσκονται σε αναζήτηση τερματοφύλακα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει ενδιαφέρον και από την Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο ίδιος ο Μπουφόν τόνισε ότι θέλει μερικές ημέρες ακόμα για να καταλήξει αν θα «κρεμάσει» τα γάντια του ή αν τελικά οι προτάσεις που έχει είναι τόσο δελεαστικές που θα τον πείσουν να συνεχίσει, τουλάχιστον, για άλλη μια σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση