GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκάνδαλο στην Πορτογαλία με την Μπενφίκα για δωροδοκία αντιπάλων

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις του "SIC" για την αναμέτρηση της 8ης Μαΐου του 2016 στο "Estádio dos Barreiros&...

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις του "SIC" για την αναμέτρηση της 8ης Μαΐου του 2016 στο "Estádio dos Barreiros" της Μαδέιρα, καθώς παίκτες της Μαρίτιμο υποστήριξαν ότι δέχθηκαν προσφορά 40.000 ευρώ έκαστος από την Μπενφίκα για να έχουν μειωμένη απόδοση στην αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Μάλιστα φέρεται να έγινε συνάντηση ανάμεσα σε δύο παίκτες (διατηρείται η ανωνυμία) κι άνθρωπο που λειτουργούσε εξ ονόματος της Μπενφίκα, ενώ στην υπόθεση εμπλέκονται και μάνατζερ παικτών. Οι "αετοί" αρνούνται όλες τις κατηγορίες που αποδίδονται σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SIC", αλλά η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό.

Σε εκείνη την αναμέτρηση η ομάδα της Λισαβόνας πέρασε από το νησί (0-2) χάρη σε γκολ των Μήτρογλου (48') και Ταλίσκα (83'). Στην αρχική ενδεκάδα ξεκίνησαν οι Λιούμπομιρ Φέισα, Μεχντί Καρσελά, ενώ ο Ανδρέας Σάμαρης πέρασε στη θέση του Ζόνας στο 79ο λεπτό.

Η αναμέτρηση ήταν κομβική για την κατάκτηση της Primeira Liga, καθώς την τελευταία αγωνιστική η Μπενφίκα νίκησε εντός έδρας 4-1 τη Νασιονάλ και τερμάτισε στην πρώτη θέση, σε απόσταση δύο βαθμών από τη δεύτερη Σπόρτινγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση