GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πρώτες επίσημες ΦΩΤΟ από τον παραμυθένιο γάμο του Πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ

Τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο του Πρίγκιπα Χάρι με την Αμερικανίδα ηθοποιό, Μέγκαν Μαρκλ, έδωσε στη δημοσιότητα το ...

Τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο του Πρίγκιπα Χάρι με την Αμερικανίδα ηθοποιό, Μέγκαν Μαρκλ, έδωσε στη δημοσιότητα το Kensigton Palace.

Πρόκειται για τρεις φωτογραφίες που τράβηξε ο φωτογράφος Alexi Lubomirski, αμέσως μετά την πομπή που ακολούθησε το ζευγάρι με άμαξα στους δρόμους του Ουίνδσορ.

Από το Σίδνεϊ ως το Λος Άντζελες, μπροστά από τις οθόνες σπιτιών, παμπ ή ακόμη και σχολείων εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν σε εορταστική ατμόσφαιρα και συχνά ντυμένοι με τα καλά τους τον γάμο του Πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.

"Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσοι συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις του γάμου τους. Αισθάνονται τόσο τυχεροί που μπόρεσαν να μοιραστούν την ημέρα τους με όλους εκείνους που συγκεντρώθηκαν στο Ουίνδσορ και εκείνους που παρακολούθησαν τον γάμο στην τηλεόραση σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, την Κοινοπολιτεία και ολόκληρο τον κόσμο", αναφέρεται στον επίσημο λογαριασμό του Kensington Palace στο Twitter.

Το νεόνυμφο ζευγάρι ποζάρει ευτυχισμένο μαζί με τη βασιλική οικογένεια, τη μητέρα της νύφης και τα παρανυφάκια μέσα στο Green Drawing Room στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, παντρεύτηκαν σε μια συγκινητική τελετή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ, ενώπιον 600 καλεσμένων εκ των οποίων η βασίλισσα Ελισάβετ και πλήθος διασημοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση