GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δικηγόρος οδηγού νταλίκας: Είναι συντετριμμένος- Είχε χάσει παιδί και αδελφό σε τροχαίο- ΒΙΝΤΕΟ

Ο δικηγόρος του οδηγού της μοιραίας νταλίκας που έσπειρε τον θάνατο στον Κηφισό το πρωί της Τετάρτης, κ. Πέτρος Μαντούβαλος είπε ό...

Ο δικηγόρος του οδηγού της μοιραίας νταλίκας που έσπειρε τον θάνατο στον Κηφισό το πρωί της Τετάρτης, κ. Πέτρος Μαντούβαλος είπε ότι ο εντολέας του είναι σε κατάσταση σοκ.

"Η ποσόστωση αλκοόλ στο αίμα του, όπως και σε κάθε οδηγό όταν πιάνει το τιμόνι, θα έπρεπε να είναι 0. Έπειτα από την εξέταση η οποία αρμοδίως έγινε, πράγματι υπάρχει ποσόστωση αλκοόλ στο αίμα του παραπάνω από το επιτρεπόμενο. Δεν είναι μεγάλη η ποσόστωση του αλκοόλ, όμως θα έπρεπε και κατά τη δική μου άποψη, που είμαι ο δικηγόρος του, να είναι 0" είπε ο κ. Μαντούβαλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και σημείωσε ότι:

"Το όχημα δεν κινούταν με μεγάλη ταχύτητα, εάν υπήρχαν μπάρες ασφαλείας στο σημείο αυτό και δεν υπήρχε ένα πλέγμα μεταλλικό, το οποίο ούτε μηχανάκι δεν κρατάει, δεν θα είχε γίνει απολύτως τίποτα".

Ερωτηθείς για το σενάριο που θέλει την νταλίκα να είχε άλλες από τις δικές της πινακίδες, απάντησε ότι δεν το γνωρίζει και ότι αυτό είναι ένα ζήτημα που ερευνά η Τροχαία.

Σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο οδηγός της νταλίκας είπε ότι "είναι συντετριμμένος από αυτό που συνέβη, διότι και στην οικογένεια του είναι πρόσφατη η απώλεια του παιδιού του από τροχαίο ατύχημα και του αδελφού του... Το σοκ του ήταν πολύ μεγάλο. Όταν διαπίστωσε ότι έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές και ότι έχει τραυματιστεί άνθρωπος καταλαβαίνετε και εκείνη τη στιγμή και τώρα είναι σοκαρισμένος. Δεν έχει συνέλθει".

Ο κ. Μαντούβαλος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τελευταία στιγμή άλλαξαν οι βάρδιες των οδηγών και ότι κανονικά δεν θα ήταν ο συγκεκριμένος οδηγός στο τιμόνι της νταλίκας.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση