GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήττα και αποκλεισμός για την Σάκκαρη

Στον τρίτο γύρο του τουρνουά ολοκληρώθηκε η παρουσία της Μαρίας Σάκκαρη στη Ρώμη. Η 21χρονη Ελληνίδα ηττήθηκε από την Αντζελίκ Κέρ...

Στον τρίτο γύρο του τουρνουά ολοκληρώθηκε η παρουσία της Μαρίας Σάκκαρη στη Ρώμη. Η 21χρονη Ελληνίδα ηττήθηκε από την Αντζελίκ Κέρμπερ με 6-1, 6-1 και έτσι ολοκλήρωσε την παρουσία της στην "αιώνια πόλη".

Η Σάκκαρη παρουσιάστηκε φανερά κουρασμένη μετά την τεράστια μάχη που έδωσε κόντρα στην Πλισκόβα.

Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο δεν μπόρεσε να πάρει ακόμα μία μεγάλη νίκη. Η Κέρμπερ εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη που έκανε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και έτσι κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 6-1, 6-1.

Από την άλλη Σάκκαρη φεύγει μόνο κερδισμένη από τη Ρώμη αφού μία επικράτηση απέναντι σε Τοπ 5 αθλήτρια όπως είναι η Πλισκόβα αποτελεί σημαντικό πολεμοφόδιο για τη συνέχεια και την ψυχολογία της. Βέβαια, το ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα κάνει νέο career high.

Το που θα βρεθεί ακριβώς θα εξαρτηθεί από την πορεία της Σαράποβα στο τουρνουά της Ρώμης. Εάν αποκλειστεί και εκείνη στον τρίτο γύρο τότε η Μαρία Σάκκαρη θα είναι στην 38η θέση και η σπουδαία Ρωσίδα στην 39η. Σε διαφορετική περίπτωση η Ελληνίδα αθλήτρια θα είναι στην 39η θέση και η Σαράποβα ψηλότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση