GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεξίωση στη βρετανική πρεσβεία προς τιμήν του Πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα - ΒΙΝΤΕΟ

Στην οικία της Βρετανίδας πρεσβευτού στην Ελλάδα, Κέητ Σμιθ, βρίσκεται το πριγκιπικό ζεύγος του Κάρολου και της Καμίλα, ώστε να πα...

Στην οικία της Βρετανίδας πρεσβευτού στην Ελλάδα, Κέητ Σμιθ, βρίσκεται το πριγκιπικό ζεύγος του Κάρολου και της Καμίλα, ώστε να παραστούν στην δεξίωση που διοργανώθηκε προς τιμήν τους.

Η δεξίωση αυτή κλείνει "κλείνει" το σημερινό πρόγραμμα του ζεύγους.

Στη δεξίωση που βρίσκεται σε εξέλιξη στον υπέροχο κήπο της πρεσβευτικής κατοικίας, δίνουν το «παρών» ηχηρά ονόματα της οικονομικής, πολιτικής και πνευματικής ζωής του τόπου.

Νωρίτερα, όπως έγινε γνωστό, ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης είχαν συνάντηση νωρίτερα στην πρεσβευτική κατοικία με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και την σύζυγό του Άννα Μαρία, και τα δύο παιδιά τους, τον Παύλο και τον Νικόλαο, ο οποίος συνοδεύονταν από την σύζυγό του Τατιάνα. Είχαν συνάντηση μιας ώρας και ήπιαν τσάι.

Στην πρεσβευτική κατοικία τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυστηρά και είναι χαρακτηριστικό ότι ελέγχονται μία προς μία οι προσκλήσεις όσων πέρασαν την πόρτα της κατοικίας.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση