GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πού επικεντρώνονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία-μυστήριο του πρώην αστυνομικού στην Παλλήνη - ΒΙΝΤΕΟ

Το παρελθόν του πρώην αστυνομικού, ο οποίος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα στην Παλλήνη, εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. συλλέγοντας στοιχεία, προκειμένου ...

Το παρελθόν του πρώην αστυνομικού, ο οποίος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα στην Παλλήνη, εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. συλλέγοντας στοιχεία, προκειμένου να φθάσει στα ίχνη των δραστών.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας του 57χρονου, έχουν πάρει καταθέσεις από κατοίκους της περιοχής και ταυτόχρονα ερευνούν, ώστε να βρουν υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή που πιθανώς να έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών πριν ή μετά τη δολοφονία. Επίσης οι αστυνομικές Αρχές αναζητούν το κίνητρο της δολοφονίας και γι' αυτό το λόγο έχουν έρθει σε επικοινωνία και έχουν πάρει καταθέσεις από άτομα του στενού περιβάλλοντος του θύματος που μπορεί να τους είχε εκμυστηρευτεί ότι δεχόταν απειλές ή βρισκόταν σε διαμάχη με κάποιο πρόσωπο αναμένοντας και τα αποτελέσματα από τις έρευνες των τηλεφωνικών επικοινωνιών που είχε το τελευταίο διάστημα.
Να σημειωθεί ότι παλιότερα ο συνταξιούχος αστυνομικός είχε απασχολήσει τις Αρχές. Κατ' αρχήν το θύμα είχε εδώ και κάποια χρόνια αποχωρήσει από την Αστυνομία και εργαζόταν στην ασφάλεια μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας με το όνομα του να έχει εμπλακεί προ 20ετίας, όταν ακόμα υπηρετούσε στην ΕΛ.ΑΣ., σε υπόθεση διαφθοράς αστυνομικών.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση