GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑI! Δύο συλλήψεις για την επίθεση στον Μπουτάρη...

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές των δύο ατόμων που οδηγήθηκαν, εξετάστηκαν και στη συνέχεια ταυτοποιήθηκαν ως δράστες που συμμε...

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές των δύο ατόμων που οδηγήθηκαν, εξετάστηκαν και στη συνέχεια ταυτοποιήθηκαν ως δράστες που συμμετείχαν στην επίθεση εις βάρος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.
Πρόκειται για έναν 36χρονο ομογενή από την Γεωργία, ο οποίος είναι σεσημασμένος για κλοπές και διαρρήξεις για τις οποίες έχει εκτίσει ποινή κάθειρξης και ένας 20χρονος Έλληνας χωρίς ποινικό μητρώο, που δεν έχει απασχολήσει για κάτι άλλο τις Αρχές.
Ο πρώτος είναι ο μοναδικός που δεν φορούσε μπλούζα και έτσι ταυτοποιήθηκε σχετικά γρήγορα από τις Αρχές ενώ ο νεαρός επίσης καταγράφηκε σε φωτογραφίες και βίντεο να κλωτσάει τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, όπως και ο πρώτος και να σπάει με την γροθιά του το τζάμι του αυτοκινήτου του.
Σε αυτή την χρονική στιγμή, ο 20χρονος τραυματίστηκε και εκείνος ελαφρά και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνέχεια πήγε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι Πρώτες Βοήθειες, όταν είδε όμως συνεργάτες του Δημάρχου αποχώρησε.
Ο τελευταίος είναι και ο μόνος που παραδέχτηκε την πράξη του ενώ ο σεσημασμένος δράστης έχει τηρήσει πιο σκληρή στάση. Από την μέχρι στιγμής έρευνα της Ασφάλειας Θεσσαλονικής δεν έχει προκύψει εμπλοκή τους σε ακροδεξιά οργάνωση, ωστόσο η έρευνα βρίσκεται σε πολύ αρχικό στάδιο και συνεχίζεται τόσο για να διακριβωθεί αν υπάρχει τέτοια σχέση όσο και για να ταυτοποιηθούν και τυχόν άλλοι ύποπτοι από τις φωτογραφίες και τα βιντεοληπτικά υλικά που κατέγραψαν καρέ-καρέ το περιστατικό της επίθεσης.

3 σχόλια


  1. Φίλοι Του ΚΚΕ!

    Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ Του στην Ημέρα Μνήμης Της Γενοκτονίας Των Ποντίων ΕΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΥΒΡΙΣΕΙ ΝΕΚΡΩΝ!!!



    Φίλοι Του ΚΚΕ!

    Ο Πολιτικός Του Ρόλος Είναι καθαρά ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΣ-ΝΕΟΤΑΞΗΤΙΚΟΣ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΣ! Εσείς Έπρεπε να τα "Πιάνεται" Αυτές ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΜΕΣΩΣ!



    Φίλοι Του ΚΚΕ!

    Η Πολιτική Του Παρουσία στην Ελληνική "Πολιτική Σκηνή" ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ και ούτως κι άλλως ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ!



    Φίλοι Του ΚΚΕ!

    ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ και ΟΧΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ!!!
    Η Καζέρτα-Λίβανος-Βάρκιζα (ΚΑ.ΛΙ.ΒΑ.) ΔΕΝ ΜΆΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΟ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ/ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!!
    Ας ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΑΙ... "Βαιλικώτερη ΤΟΥ Βασιλέως!"


    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλοι μου καλοί!

    Ο "Σημερινός" Ναζιστοφασισμός ΔΕΝ ΈΧΕΙ την Μορφή του "Χθές" με Αγκυλωτούς και άλλα όπως ξέρουμαι ιστορικά σύν τοις καταστροφές που έφερε στην Ανθρωπότητα!

    Ο "Σημερινός" Ναζιστοφασισμός έχει "Μεταεξελιχθεί" όπως και ο Καπιταλισμός στην πορεία Του για τον Ιμπεριαλισμό! Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ!

    Ο "Σημερινός" Ναζιστοφασισμός που κυκλοφορεί με τα Σύμβολα του είναι το κάλυμμα για την εδραίωση του Σύγχρονου του "Μοντέρνου" Ναζιστοφασισμού!

    Κοιτάζοντας την Ιστορία ΑΝΕΛΙΞΗΣ του Ναζιστοφασισμού και τα πρόσωπα Του βλέπουμαι παραλληλισμούς με "Μοντέρνες Μορφές" Ναζιστοφασισμού Σημερινών Ατόμων και Πολιτικών Μορφών!

    Μία από "Αυτές" της Σύγχρονες και "Μοντέρνες Μορφές" είναι και ο λεγάμενος Δήμαρχος!

    Όλα τα άλλα που ακούγωνται είναι εκ του πονηρού βλ. Χρυσή Αυγή βλ. Τους Πατρώνους της Χ.Α. το Πολιτικό Σύστημα (Μνημόνια for 99 year Παραχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας και Εθνικής Ιστορίας!)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Μουσουλίνι και την γυναίκα του πρώτα τους σάπισαν στο ξύλο μετά εκτέλεση και κρέμασμα ανάποδα!

    Στο Βέλγιο Ολλανδία Γαλλία τους συνεργάτες και φιλικά προσκείμενους προς του Γερμανούς κατακτητές τόσο της γυναίκες όσο και τους άνδρες άλλους τους σάπισαν δημόσια στο ξύλο ο Λαός και άλλους Τους Λίτζαραν Δημόσια!

    Επίσης υπάρχουν στοιχεία ότι γερμανοί πολίτες Λίτζαραν πολλά τοπικά Ναζιστικά Στελέχοι Δημόσια!

    Στην Χώρα Μας Λίτζαραν κανένα Ταγματασφαλίτη Μαυραγορήτη Δοσίλογο ή Κουκουλοφόρο Καταδότη;;;

    Στην Χώρα μας Λίτζαραν κανέναν Εθνοπροδότη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση