GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερντογάν: Παραμένει ο στόχος ένταξης στην ΕΕ - Νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις στα νότια σύνορα της Τουρκίας

Η Τουρκία ποτέ δεν εγκατέλειψε τον στόχο της για ένταξη στην ΕΕ, δήλωσε σήμερα ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, ανακοινώνοντας ...

Η Τουρκία ποτέ δεν εγκατέλειψε τον στόχο της για ένταξη στην ΕΕ, δήλωσε σήμερα ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, ανακοινώνοντας το μανιφέστο του ενόψει των πρόωρων βουλευτικών και προεδρικών εκλογών στις 24 Ιουνίου.

Μιλώντας σε χιλιάδες υποστηρικτές του στην Κωνσταντινούπολη, ο Ερντογάν είπε ότι οι εταίροι της Τουρκίας στην Ευρώπη δεν δείχνουν την ίδια αποφασιστικότητα για το ζήτημα.

Ο Ερντογάν είπε, επίσης, ότι το νέο προεδρικό σύστημα, το οποίο θα ισχύσει μετά τις εκλογές, θα δώσει νέα ώθηση στην οικονομία και υποσχέθηκε χαμηλότερα επιτόκια και μείωση του πληθωρισμού.

Η Τουρκία θα πραγματοποιήσει νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά μήκος των συνόρων της μετά τις δύο που προηγήθηκαν: "Δεν θα σταματήσουμε να περιορίζουμε τις τρομοκρατικές οργανώσεις. Θα προσθέσουμε και νέες (επιχειρήσεις) στην "Ασπίδα του Ευφράτη" και στον "Κλάδο Ελαίας".

Οι στρατιώτες μας είναι έτοιμοι για νέες αποστολές", είπε ο Τούρκος πρόεδρος, αναφερόμενος στις δύο επιχειρήσεις που πραγματοποίησε η χώρα στη Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση