GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλαφούζος: Πείτε τους ότι θα πληρωθούν

Έτσι όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση στον Παναθηναϊκό με τον περιορισμό μεταγραφών το βασικό ζητούμενο είναι η παραμονή του υπ...

Έτσι όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση στον Παναθηναϊκό με τον περιορισμό μεταγραφών το βασικό ζητούμενο είναι η παραμονή του υπάρχοντος ρόστερ. Αυτό σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση οι πράσινοι δεν πρέπει να χάσουν παίκτες λόγω προσφυγών, συνεπώς πρέπει να πληρωθούν άμεσα.

Ενόψει της σημερινής κρίσιμης συζήτησης της διοίκησης με τους παίκτες στο Κορωπί, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε χτες συζήτηση με τους συνεργάτες του.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τόνισε: «Πείτε τους ότι θα πληρωθούν». Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι παίκτες θα πάρουν άμεσα την εξόφληση Δεκεμβρίου και την επόμενη εβδομάδα τη δόση Φεβρουαρίου.

Ερωτηματικό αποτελεί βέβαια αποτελεί η στάση των παικτών, καθώς όσο εκκρεμεί η εξόφληση του Φεβρουαρίου, αυτοί έχουν δικαίωμα προσφυγής. Επίσης παραμένει άγνωστο ποιός θα αναλάβει τη σημερινή ενημέρωση της ομάδας.

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται τη Πέμπτη στην Ελλάδα ώστε να αναλάβει δράση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Αλαφούζος διαβεβαίωσε στον Νταμπίζα ότι από εδώ και στο εξής θα υπάρξει οικονομική σταθερότητα και δεν θα φύγει κανείς με προσφυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση