GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόβλημα με ΟΑΚΑ - Στον «αέρα» το ΑΕΚ-Ολυμπιακός και το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Πρόβλημα έχει παρουσιαστεί με το ΟΑΚΑ, ενόψει του τελικού του χάντμπολ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό και το ματς για τα ημιτε...

Πρόβλημα έχει παρουσιαστεί με το ΟΑΚΑ, ενόψει του τελικού του χάντμπολ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό και το ματς για τα ημιτελικά της Α1 μπάσκετ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Τα δύο ματς έχουν οριστεί για το Σάββατο (26/5), με το παιχνίδι του χάντμπολ να είναι προγραμματισμένο για τις 15:00 στην αίθουσα «Κασιμάτης» και τον αγώνα του μπάσκετ στις 18:00, στην αίθουσα «Νίκος Γκάλης».

Στις 22/5 η αστυνομία ζήτησε από τις διοργανώτριες αρχές των δύο πρωταθλημάτων είτε να αλλάξει η ημέρα του ενός ματς, είτε να υπάρξει μεταξύ τους διαφορά πέντε ωρών, ώστε να μπορέσει να εγγυηθεί για την ασφάλειά τους.

Η ΟΧΕ, με έγγραφό της, ενημέρωσε πως λόγω της τηλεοπτικής μετάδοσης δεν μπορεί να αλλάξει την ημερομηνία του ματς, αλλά να μεταφέρει την ώρα έναρξης στις 14:30, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερο περιθώριο για την διεξαγωγή του μπάσκετ.

Ο ΕΣΑΚΕ, από την μεριά του, άλλαξε την ώρα του μπάσκετ, για τις 17:30, κάτι που σύμφωνα με τους όρους που έχει θέσει η αστυνομία δεν επιτρέπει τη διεξαγωγή του ματς.

Η διεξαγωγή των ματς παραμένει στον «αέρα», με το θέμα να αναμένεται να λυθεί με απόφαση του Υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση