GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Στα Σκόπια παίζεται ένα βρώμικο παιχνίδι από τον ίδιο τον Τσίπρα- ΒΙΝΤΕΟ

"Έχει κάνει και η Δικαιοσύνη τα λάθη της. Στη συνείδηση του κόσμου είναι ένα τελευταίο οχυρό, στην πράξη δεν νομίζω. Όλα έχου...

"Έχει κάνει και η Δικαιοσύνη τα λάθη της. Στη συνείδηση του κόσμου είναι ένα τελευταίο οχυρό, στην πράξη δεν νομίζω. Όλα έχουν πέσει στην Ελλάδα στην πράξη, λυπάμαι που το λέω αυτό γιατί τη Δικαιοσύνη τη σεβόμαστε" δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, στην εκπομπή "Ξυπνάμε Μαζί" στο Epsilon.

"Νομίζω έκανε ηρωική έξοδοο κ. Σακελλαρίου. Να κάνει ένα θόρυβο, να εμφανιστεί ως υπερασπιστής των συνταξιούχων. Οι δικαστικοί πέτυχαν για τον εαυτό τους να πάρουν πίσω αναδρομικά. Και αυτό τους έχει εκθέσει στη συνείδηση του κόσμου. Αυτό είναι κάτι που εκθέτει τη δικαιοσύνη" ανέφερε.

"Βουλγαρία πάμε, αν μειωθεί άλλα 300 ευρώ η σύνταξη. Δεν θα υπάρχει κυβέρνηση αν μειωθούν οι συντάξεις. Θα έχει κάνει εκλογές και θα έχει αποδράσει. Φέτος πιστεύω θα γίνουν εκλογές, πριν γίνουν όλα αυτά. Το πανηγυρικό κλίμα να σας φοβίζει. Το κλίμα είναι πανηγυρικό πριν τη δραπέτευση" τόνισε.

"Η μισή Ελλάδα πεινάει, τι καθαρή έξοδο; Καθαρή έξοδο θα κάνουν οι έχοντες και κατέχοντες" είπε ο κ. Λεβέντης.

"Ο κ. Τσίπρας διεμβολίζει και το ΠΑΣΟΚ. Θα το διαλύσει στο τέλος. Η ομάδα Βενιζέλου πάει δεξιά και η ομάδα Γιωργάκη πάει Τσίπρα. Θα τους φέρει σε δύσκολη θέση. Το καράβι είναι τελείως ακυβέρνητο. Η Φώφη δεν είναι μια προσωπικότητα όπως ο Ανδρέας, για να επανέλθει το ΠΑΣΟΚ σε μιά δυναμική χρειαζόταν ένας χαρισματικός ηγέτης, που να αντέξει σε κλυδωνισμούς" δήλωσε.

Ερωτηθείς για το Σκοπιανό είπε "Στα Σκόπια παίζεται ένα βρώμικο παιχνίδι από τον ίδιο τον Τσίπρα".

"Τους Σκοπιανούς όχι μόνο δεν τους εμπιστεύομαι. Ο Τσίπρας δεν έχει καμία εγγύηση ότι αυτοί θα είναι σοβαροί, αντίθετα βλέποντας τις πιέσεις έπρεπε να υποπτεύεται διπλά και τριπλά. Αν υποχωρήσουμε, θα γίνουν δεύτερο τουρκικό κράτος. Έχω διαίσθηση ότι σε λίγες ημέρες θα γίνει το μεγαλύτερο εθνικό λάθος μετά τη Ζυρίχη και το Λονδίνο που έκανε ο Καραμανλής ο γέρος. Ο Τσίπρας θα κάνει το δεύτερο μεγαλύτερο έγκλημα" συμπλήρωσε.

"Δεν έπρεπε να πάει ο Βούτσης, εξευτελίστη. Του έβγαλαν τα σώβρακα, τα παπούτσια... Τι πήγε; Είναι σοβαρά πράγματα στον Πρόεδρο της Βουλής;" κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση