GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη - Ο μητροκτόνος της Νέας Σμύρνης έφαγε με το κουζινομάχαιρο με το οποίο κατακρεούργησε την μάνα του

Περιέγραφε σε ακατάληπτα σημειώματα πώς έσφαξε τη μητέρα του και ότι με το μαχαίρι που την κατακρεούργησε έκοβε το φαγητό του ο 38χρονος ...

Περιέγραφε σε ακατάληπτα σημειώματα πώς έσφαξε τη μητέρα του και ότι με το μαχαίρι που την κατακρεούργησε έκοβε το φαγητό του ο 38χρονος μητροκτόνος της Νέας Σμύρνης που συνέχιζε ατάραχος την καθημερινότητά του, παρά το σκηνικό «Ψυχώ» που είχε στήσει τοποθετώντας τη νεκρή 64χρονη καθισμένη σε μια καρέκλα.
Ο,τι έκανε καταγράφηκε μέσα στο διαταραγμένο μυαλό του ως ένας δίκαιος θάνατος και θέλησε να κρατήσει ζωντανή την εικόνα, καταγράφοντας ακόμη και την ακριβή ώρα της σφαγής σε σημειώματα που άφηνε πάνω στα τραπεζομάντιλα, τα οποία είχε κεντήσει η μητέρα του.
Στιγμές νωρίτερα είχε καρφώσει τα κουζινομάχαιρα 38 φορές -όσα και τα χρόνια του- στο σώμα της γυναίκας που τον έφερε στον κόσμο! Επειτα πήγε στην κουζίνα, τα έπλυνε και σημείωσε ακριβή ώρα θανάτου. Την επομένη -στις 8 Μαΐου- άφησε πάνω στο τραπέζι ακόμη ένα σημείωμα από τα πολλά.
Eμμονές
«Δέχομαι επιθέσεις. Δεν μου αποδίδεται ό,τι μου αναλογεί. Δεν δίνω το δικαίωμα ούτε σε έναν να με αμφισβητεί, όπως και όσο να το θέλει» γράφει στο παραλήρημά του. Οι εμμονές τού υπαγορεύουν και το επόμενο σημείωμα, μία ημέρα προτού ανοίξουν την πόρτα οι αστυνομικοί και αποκαλύψουν τη φρίκη:
«Ο θάνατος αυτός είναι δίκαιος, επειδή η Α.Κ. δεν μπορεί να διεξάγει οποιοδήποτε είδος πίεσης πάνω μου. Η γυναίκα αυτή, παρά τη θέλησή μου, παρά την εχθρική μας σχέση, έδωσε με την ειδικό την είδηση για οιονεί βλάβη. Με επιβουλή της Μασονίας και της σύμπραξής της, η κατάσταση εναντίον μου έτεινε από το κακό στο χειρότερο. Η στάση της Α.Κ. εναντίον μου είναι διαφανής. Ως εκ τούτου η ψυχή μου, όπως μπορούν να γνωρίζουν όλοι όσοι με γνωρίζουν, προσωπικά πρόκειται για υπόθεση θανάτου ενός εκπροσώπου της Μασονίας. Φτάνουν οι πράξεις της μητρός μου εναντίον μου».
Ο 38χρονος σπούδασε φυσικομαθηματικός, όπως και ο αδελφός του που εργάζεται χρόνια στο εξωτερικό. Εκείνος έμεινε με τη συνταξιούχο γεωλόγο μητέρα του, ωστόσο η κατάστασή του γινόταν όλο και χειρότερη, ώσπου θεώρησε ανακούφιση το να την κατασφάξει με τα κουζινομάχαιρα, που τα έπλυνε από το αίμα και τα χρησιμοποίησε τις επόμενες μέρες.
ΠΗΓΗ: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση