GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφόνησε τη γυναίκα του με...κατσαρολάκι γιατί του έκανε παράπονα - Μετά παρήγγειλε ναρκωτικά και μια ιερόδουλη

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως το love story αυτών των δύο ανθρώπων που ήταν μαζί από τα εφηβικά τους χρόνια θα είχε τέτοιο ...

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως το love story αυτών των δύο ανθρώπων που ήταν μαζί από τα εφηβικά τους χρόνια θα είχε τέτοιο τραγικό φινάλε.

Ο λόγος για τον 32χρονο Steven Grainger και την 30χρονη γυναίκα του Simone η οποία έμελλε να βρει τραγικό θάνατο από το χέρι του άνδρα που λάτρεψε.

Κανείς στο Berkshire της Αγγλίας δεν είχε αντιληφθεί ότι το ζευγάρι είχε προβλήματα. Ο Steven όμως δεν άντεχε τα παράπονα που του έκανε η Simone. Όταν εκείνη συνέκρινε την ερωτική τους ζωή με επεισόδιο της δραματικής σειράς Dr Foster, το μυαλό του θόλωσε.

Οπως γράφει η "Daily Mail" τη δολοφόνησε άγρια με ένα κατσαρολάκι και στη συνέχεια τη στραγγάλισε. Το ημερολόγιο έγραφε 4 Νοεμβρίου 2017 και το φονικό έγινε λίγη ώρα αφού οι φίλοι τους είχαν φύγει από το σπίτι τους και τα παιδιά τους είχαν πέσει για ύπνο. Τραγική ειρωνεία; Το ζευγάρι είχε κάνει σεξ λίγες ώρες πριν την άγρια δολοφονία.

Η λεπτομέρεια που άφησε άφωνους τους δικαστές ήταν το γεγονός πως ο 32χρονος αφού σκότωσε τη γυναίκα του παρήγγειλε ναρκωτικά ενώ προσπάθησε να καλέσει και μια ιερόδουλη.

Το πτώμα της Simone βρέθηκε την επόμενη μέρα τυλιγμένο σε μια κουβέρτα στη κουζίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση