GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΕΣΣΑΛΙΑ! Συλλαλητήριο κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ...

Δυναμικό συλλαλητήριο ετοιμάζουν συνδικαλιστικοί και κοινωνικοί φορείς του Βόλου για το ερχόμενο Σάββατο 5 Μαϊου στην Πλατεία Ελευθερίας,...

Δυναμικό συλλαλητήριο ετοιμάζουν συνδικαλιστικοί και κοινωνικοί φορείς του Βόλου για το ερχόμενο Σάββατο 5 Μαϊου στην Πλατεία Ελευθερίας, κατά της καύσης σκουπιδιών RDF/SRF, ΠΕΤ-ΚΟΚ από την ΑΓΕΤ. Η καύση σκουπιδιών γίνεται γιατί το επέτρεψε η περιφέρεια Θεσσαλίας, το υπουργείο περιβάλλοντος και φυσικά η ΕΕ!

Η καύση αποκαλύφθηκε μετά από αντίδραση των κατοίκων του Βόλου.

Με αίτημα «Όχι στην καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ. Όχι στη δημιουργία εργοστασίου παραγωγής SRF – RDF από τη Δημοτική Αρχή», Συνδικάτα και φορείς της Μαγνησίας καλούν τους εργαζόμενους της πόλης, τις λαϊκές οικογένειες που ανησυχούν για την υγεία τους και για το μέλλον των παιδιών τους, στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 5 Μάη, στις 12 μ., στο Βόλο, στην πλατεία Ελευθερίας.

Κάλεσμα από την ΛΑΕ

Η ΛΑΕ Μαγνησίας καλεί κάθε βολιώτη και βολιώτισσα, κάθε ενεργό και συνειδητοποιημένο πολίτη του

Νομού, να πάρει ενωτικά μέρος στο μεγάλο Παμβολιώτικο συλλαλητήριο το Σάββατο 5 του Μάη στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Ελευθερίας, για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας σε κάθε καύση σκουπιδιού, στη δημιουργία από το Δ. Βόλου εργοστάσιου καύσης απορριμμάτων, και για να απαιτήσουμε από το Υπουργείο και την Περιφέρεια να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την αποτροπή της καύσης σκουπιδιών στο νομό Μαγνησίας, και όχι μόνο από την ΑΓΕΤ, αλλά και από κάθε άλλη βιομηχανία.

Στο συλλαλητήριο θα πάρει μέρος αντιπροσωπεία της ΛΑΕ Μαγνησίας με επικεφαλής τον ευρωβουλευτή της ΛΑΕ Νίκο Χουντή.

Το Σάββατο 5 Μάη στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Ελευθερίας, βάζουμε όλες και όλοι τις ζωές μας μπροστά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση