GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προχωρά για ανανεώσεις, Λιβάγια και Κάιπερς η ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ δίχως πίεση χρόνου προχωρούν με αργά και σταθερά βήματα στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν ενόψει της νέας σεζόν. Πιο συγ...

Στην ΑΕΚ δίχως πίεση χρόνου προχωρούν με αργά και σταθερά βήματα στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν ενόψει της νέας σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα η «Ένωση» είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση δύο μεταγραφών, του Χρήστου Αλμπάνη και του Ούγκο Κάιπερς από τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Εργοτέλη αντίστοιχα.

Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που όμως θα ρυθμιστούν σύντομα και δεν υπάρχει ανησυχία για τα συγκεκριμένα deal.

Παράλληλα ο Μανόλο Χιμένεθ εξετάζει όλες τις λύσεις, κυρίως από την Ιβηρική, για την απόκτηση εξτρέμ, ενώ πάντα υπάρχει στα υπόψη ο Γιάννης Φετφατζίδης, μιας και μετά την αποχώρηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου θα γίνουν τουλάχιστον δύο προσθήκες στη θέση αυτή.

Την ίδια στιγμή όσον αφορά στο υπάρχον ρόστερ, η ΑΕΚ έχει προθεσμία ως τις 15 Ιουνίου να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Μάρκο Λιβάγια και εκτός σοβαρότατου απροόπτου θα το πράξει.

Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για επέκταση συμβολαίου στον Αντρέ Σιμόες, ενώ σειρά θα πάρουν οι Όγκνιεν Βράνιες και Μιχάλης Μπακάκης.

Τέλος αναμένεται να γίνουν επαφές και για τα υπόλοιπα συμβόλαια που λήγουν το επόμενο καλοκαίρι, των Μπάρκα, Μπακασέτα και Γκάλο.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση