GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΑΛΗΘΕΙΑ κι ας πονάει! ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ για τον Τσίπρα με Μπουτάρη...

Lauren O'Sullivanb   Ο Τσιπρας δίδαξε απλα μαθήματα πολιτικής και ο Μπουτάρης απλα μαθήματα διπλωματίας. Ξέροντας οτι εχει αντιπάλο...

Lauren O'Sullivanb 
Ο Τσιπρας δίδαξε απλα μαθήματα πολιτικής και ο Μπουτάρης απλα μαθήματα διπλωματίας.
Ξέροντας οτι εχει αντιπάλους της πλακας εκανε τα αυτονόητα.
Οταν θα ερθει η ωρα των εκλογών (που θα την διαλέξει αυτος) θα παρει εναν δημο και ψήφους απο το πουθενά.
Αν η ΚιΝαλ ειχε καλους συμβούλους επρεπε να ειχε στειλει ηδη την Φωφη Γεννηματα διπλα στον Μπουτάρη και να τον συνοδεύει στο δικαστικό μεγαρο.
Επισης επρεπε να ειναι στην κηδεια του Χάρρυ Κλυνν και να δείξει  ανωτερότητα (μεγαλη κόντρα με τον πατερα της)
Για την ΝΔ αυτα ειναι μεταπτυχιακό.
Και θα περιμενει χρονια στην αντιπολίτευση.
Αυτη ειναι η αληθεια και ας ποναει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ σας γλενταει.

Μιχαλης Αλεξανδριδης
Πέρα από την πλάκα, αν ο Μπουτάρης εναγκαλιστει τον Τσίπρα, εκφραστεί υποστηρικτικά προς την κυβέρνηση και φουλάρει το ψηφοδέλτιο του με ΣΥΡΙΖονια, θα ηττηθεί στις κάλπες. Το υπογράφω. Αν παραμείνει σταθερος στις θεσεις του-μνημονιακος, φιλελε, αντιαγανακτισμενος- κι απλά τον χρησιμοποιήσει και τον κοροϊδέψει, όπως κάνει ενστικτωδώς σε κάθε παρόμοια περίπτωση, θα κερδισει.

Yannis Koutsomitis
Με τη σημερινή του συνάντηση, ο κυρ-Γιάννης επέλεξε να μην ανανεώσει τη θητεία του στο Δήμο Θεσσαλονίκης το 2019. Θεμιτό. Μπορεί να κουράστηκε ο άνθρωπος.

Harris Kodopoulos
Μπουτάρη τάθελες με τον Τσίπρα.
Και τάπαθες.
Χαιρετίσματα στη...Δημαρχία.

Nikos Sdouggos
Η Πρωτοβουλία για την Θεσσαλονίκη με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη υπήρξε μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη που στήριξα και εγώ όπως και δεκάδες άλλοι, με όλες μου τις δυνάμεις, τόσο το 2009 όσο και το 2014 με στόχο την αλλαγή στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς εδώ καιρό είχε απομακρυνθεί από το όραμα για μια διαφορέτική αντίληψη στη διοίκηση της πόλης. Από σήμερα μπήκε και σε τροχιά συριζαϊκή. Μια τροχιά εντελώς αντίθετη με τις αρχές και τις αξίες της ως παράταξη. Κρίμα.

Βίκυ Κακάλη
Οκ το είπαμε, απαράδεκτη η επίθεση στον Μπουτάρη. Την καταδικασαμε δις,τρις, πολλάκις. Ε μη του βάλουμε κ φωτοστέφανο!!
Μήπως να την κάνουμε κ εθνική αργία την ημέρα της επίθεσης;
Όλοι ξέρουμε ποιος είναι, τι πρεσβεύει κ τι λέει. Ας το δουν οι Θεσσαλονικείς αυτό!! Πάντως σήμερα το χρίσμα το πήρε από τον Αλέξη.

1 σχόλιο

  1. Μόλις πήρα από την ΓΑΔΑ 2,5 Κιλά καλό Αφγανικό και 3 Κιλά φίνο Μαροκινό με μια υπόσχεση υποχρέωση να στείλω κάτι τι στην συνάντηση της Κινούμενης Πολιτικής Μούχλας με την "Πρώτη Φορά Βρώμικη Βρωμιά"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση