GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΕΣΑΚΕ βραβεύει τον Βασίλη Σπανούλη

Την… τιμητική του θα έχει ο Βασίλης Σπανούλης πριν την έναρξη του ματς του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα Πάτρας, στο ΣΕΦ, για την τελ...

Την… τιμητική του θα έχει ο Βασίλης Σπανούλης πριν την έναρξη του ματς του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα Πάτρας, στο ΣΕΦ, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Basket League.

Όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» θα βραβευθεί από τον Σύνδεσμο, για την ανάδειξή του σε πρώτο σκόρερ στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος (από το 1992).

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Πριν την έναρξη της μεθαυριανής (13/5) αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας για την 26η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League θα βραβευθεί ο Βασίλης Σπανούλης για την ανάδειξη του σε πρώτο σκόρερ στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος (από το 1992) από τον Γιώργο Δασκαλάκη και τον εκπρόσωπο του ΕΣΑΚΕ Χρήστο Μήλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση