GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελευταία εξέλιξη: Η Μέρκελ μίλησε τηλεφωνικά με τον Τσίπρα και τον Ζάεφ για το Σκοπιανό

Τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ζόραν Ζάεφ είχε τη Δευτέρα η Άγκελα Μέρκελ, όπως επιβεβαίωσε το Γραφείο Τύπου της κα...

Τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ζόραν Ζάεφ είχε τη Δευτέρα η Άγκελα Μέρκελ, όπως επιβεβαίωσε το Γραφείο Τύπου της καγκελαρίας στην Deutsche Welle.
Ωστόσο, δεν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες για το περιεχόμενο των συνομιλίων. Από την άλλη μόνο τυχαίο δεν θεωρείται το γεγονός ότι αυτές οι επικοινωνίες πραγματοποιούνται δύο μέρες μετά τθις δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ για την ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Ίλιντεν», τόσο από την ελληνική, όσο και από την σκοπιανή πλευρά.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, στο πλαίσιο της Συνόδου ΕΕ – Δυτικών Βαλκανίων, στη Σόφια, η Μέρκελ είχε ξεχωριστές συναντήσεις με Τσίπρα και Ζάεφ. Μάλιστα, η Γερμανίδα καγκελάριος είχε δηλώσει πως «είμαι χαρούμενη που άκουσα ότι υπάρχει πρόοδος στις συνομιλίες μεταξύ Ελλάδας – Σκοπίων. Και οι δύο χώρες έχουν κάνει πρόοδο, παρόλο που ακόμα δεν έχουν φτάσει στον στόχο τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση