GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιράν κατά Νετανιάχου: Αμετανόητος ψεύτης που έχει στερέψει από ιδέες

Οι κατηγορίες που διατύπωσε τη βράδυ της Δευτέρας ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα ...

Οι κατηγορίες που διατύπωσε τη βράδυ της Δευτέρας ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν είναι έργο "ενός αμετανόητου ψεύτη, που έχει στερέψει από ιδέες", ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών του Ιράν σε ανακοίνωσή του.

Οι "κοινότοποι, αδιάφοροι και ντροπιαστικοί" ισχυρισμοί είναι αυτές "σιωνιστών ηγετών που δεν βλέπουν άλλα μέσα για να διασφαλίσουν την επιβίωση του παράνομου καθεστώτος τους παρά να απειλούν άλλους χρησιμοποιώντας ένα ανακυκλωμένο κόλπο", αναφέρεται στην ανακοίνωση που καταλήγει:

"Ο Νετανιάχου και το διαβόητο σιωνιστικό καθεστώς που σκοτώνει παιδιά πρέπει όμως να κατανοήσουν ότι η διεθνής κοινή γνώμη είναι επαρκώς ενημερωμένη και συνετή" για να πιστέψει αυτούς τους ισχυρισμούς".

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

1 σχόλιο

  1. Τώρα φαίνεται ξεκάθαρα και πέφτουν οι Μάσκες Τους! Οι Ενορχηστροτές της "ΑΡΑΒΙΚΉΣ ΑΝΟΙΞΗΣ" επειδή Δάγκωσαν Γρανίτη στην Συρία ... Ξεσάλωσαν! Τα πέζουν ΟΛΑ ΓΙΑ ΌΛΑ!!!

    ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΥΣΗ"! ΟΥΔΕΙΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ! ΣΧΕΔΟΝ 50 ΑΟΠΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ και ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΟΠΛΟΙ ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ-ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΙΚΡΆ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΚΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ ΔΥΣΗΣ";;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ";;;

    ΟΛΟΝΩΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΑΙ ΤΟ ... ΚΟΚΑΛΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ-ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ!!!

    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΙ!!! ΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΌΛΑ ΓΙΑ ΌΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ;;; ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ!!! ΚΑΙ ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΑ-ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ!!!

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ Ο ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΣ Ο ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!

    ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΣ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ!!!

    ΆΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΟΠΛΑ!!!

    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΟΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ!!!

    Η Γή θα γίνει ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ (ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ) ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΙΜΑ!!!

    Εμείς ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση