GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπογράφει ο Φετφατζίδης – Ελπίζει για Πρτσιτς ο Ολυμπιακός

Εντός της ημέρας, αν όχι αύριο το αργότερο, θα κληθεί ο Γιάννης Φετφατζίδης από τη διοίκηση του Ολυμπιακού για να επισημοποιηθεί η...

Εντός της ημέρας, αν όχι αύριο το αργότερο, θα κληθεί ο Γιάννης Φετφατζίδης από τη διοίκηση του Ολυμπιακού για να επισημοποιηθεί η επιστροφή του στους Πειραιώτες. 

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζει το μισό εκατ. εκατ..

Μάλιστα, ο διεθνής άσος αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα εντατικές ατομικές προπονήσεις, αφού δεν έχει παίξει μπάλα εδώ και έναν μήνα στη Σαουδική Αραβία και θέλει να είναι στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης με την έναρξης της προετοιμασίας με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Την ίδια στιγμή, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο αισιοδοξούν για την έκβαση της υπόθεσης του Σανίν Πρτσιτς, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα, ξεναγήθηκε από τους ιθύνοντες του συλλόγου και αποχώρησε χωρίς να απαντήσει στην πρόταση που του έγινε.

Το πρόβλημα στο θέμα με τον Βόσνιο μέσο είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τη Βαλένθια που είναι μία ομάδα που συμμετέχει στο Champions League και είναι στην Primera Division, άλλη μία ισπανική ομάδα και τη Γουέστ Μπρομ.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν την απάντηση του διεθνούς μέσου και όλα δείχνουν πως θα ξεκαθαρίσουν τις προσεχείς ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση