GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βροχή από μολότοφ και δακρυγόνα στα Εξάρχεια

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομικών βρίσκονται σε εξέλιξη στα Εξάρχεια. Οι συμπλοκές ξέσπασαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασ...

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομικών βρίσκονται σε εξέλιξη στα Εξάρχεια. Οι συμπλοκές ξέσπασαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής όταν ομάδα χούλιγκαν επιτέθηκε στους αστυνομικούς στην πλατεία Κάνιγγος.
Οι αστυνομικοί αντέδρασαν κυνηγώντας τους ταραξίες στα στενά της περιοχής. Τα επεισόδια επεκτάθηκαν στα γύρω στενά με τους νεαρούς να εκτοξεύουν αυτή την ώρα μολότοφ και πέτρες στους αστυνομικούς, οι οποίοι απαντούν με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου- λάμψης.
Η αστυνομία απώθησε μεγάλη μερίδα των νεαρών προς την οδό Θεμιστοκλέους, αλλά ο κλεφτοπόλεμος συνεχίζεται με επίκεντρο την πλατεία Κάνιγγος. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί τόσο στην Πατησίων, όσο και στην Ακαδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση