GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Βασίλισσα Ελισάβετ γνώρισε τη μητέρα της Μέγκαν Μάρκλ

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος, συναντήθηκαν την Παρασκευή στο κάστρο του Γουίνδσορ με τη μητέρα της Μ...

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος, συναντήθηκαν την Παρασκευή στο κάστρο του Γουίνδσορ με τη μητέρα της Μέγκαν Μάρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ. 

Ένας εκπρόσωπος των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσε ότι η γιαγιά και ο παππούς του πρίγκιπα Χάρι γνωρίστηκαν με τη Ράγκλαντ, η οποία είναι δασκάλα της γιόγκα, παρουσία του Χάρι και της Μέγκαν.

Λίγο νωρίτερα, ο πρίγκιπας Χάρι και ο μεγαλύτερος αδελφός του, πρίγκιπας Ουίλιαμ, που θα είναι και κουμπάρος του στον γάμο, βγήκαν από το Κάστρο του Γουίνδσορ για να χαιρετίσουν τον κόσμο που έχει ήδη πάρει θέση για να παρακολουθήσει από κοντά το μυστήριο.

Το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί χαιρέτισε με ζητωκραυγές τον Χάρι όταν βγήκε φορώντας γκρι σακάκι και λευκό πουκάμισο. Ένας θαυμαστής του χάρισε ένα αρκουδάκι. Έξω από την παμπ Horse and Groom, ο πρίγκιπας αντάλλαξε χειραψία με πολλούς θαυμαστές του και μίλησε σε μικρά παιδιά ενώ οι συγκεντρωμένοι απαθανάτιζαν τη σκηνή με τα κινητά τηλέφωνά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση