GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βλέπει» τον Τζέισον της Λεβάντε η ΑΕΚ- ΒΙΝΤΕΟ

Η ΑΕΚ εξετάζει περιπτώσεις στην Ισπανία, με ξεκάθαρο το ενδιαφέρον των "κιτρινόμαυρων" για τον Ματσίς, ο οποίος έχει κάν...

Η ΑΕΚ εξετάζει περιπτώσεις στην Ισπανία, με ξεκάθαρο το ενδιαφέρον των "κιτρινόμαυρων" για τον Ματσίς, ο οποίος έχει κάνει φανταστική σεζόν με τη Γρανάδα στη Β’ Ισπανίας, αλλά μοιάζει ανέφικτη περίπτωση.

Μάλιστα σίγουρα πιο βατή είναι αυτή του 23χρονου εξτρέμ της Λεβάντε, Νταβίδ Ρεμεσέιρο Σαλγέιρο, ευρύτερα γνωστού ως Τζέισον, ο οποίος προτάθηκε στην ΑΕΚ και παρακολουθείται από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Νίκο Λυμπερόπουλο, ενώ είναι από τις περιπτώσεις που αρέσουν ιδιαίτερα στον προπονητή της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ.

Βέβαια δεν είναι ελεύθερος και αυτό περιπλέκει κάπως την κατάσταση.

Ωστόσο εισέρχεται στην τελευταία χρονιά της συνεργασίας του με την ισπανική ομάδα και δίχως να έχει "λάμψει" με την απόδοσή του, παρά το γεγονός ότι πήρε 27 ματς στην Πριμέρα Ντιβισιόν, στα περισσότερα εξ αυτών αγωνιζόμενος στη βασική ενδεκάδα. Η Λεβάντε εξασφάλισε την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.

Να τονιστεί πως ο Τζέισον ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας στην περυσινή θριαμβευτική πορεία της στη Β΄ Ισπανίας, σκοράροντας 10 τέρματα σε 39 ματς, αγωνιζόμενος στα άκρα της επίθεσης. Ταχύτατος, διεισδυτικός, εξαιρετικός ντριμπλέρ. Ωστόσο φέτος, σε μία σεζόν που η Λεβάντε αγωνίστηκε με πρωταρχικό στόχο να παραμείνει στη Λα Λίγκα, στηριζόμενη σε ένα αμυντικογενές πλάνο, πέτυχε 1 γκολ και είχε 2 ασίστ σε 27 παιχνίδια της ομάδας του στη μεγάλη κατηγορία.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση