Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κυκλοφόρησε το 4o φύλλο. Κάντε κλικ για να το δείτε...
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018

  Ο Θεόδωρος Βενιάμης απαντά για τα δάνεια

  Ο πλοιοκτήτης Θεόδωρος Βενιάμης, μέσω του συνηγόρου του απαντά σε δημοσίευμα εφημερίδας που αναφέρονταν σε «θαλασσοδάνεια» που έχουν λάβει εταιρείες του.
  Η δήλωση του κ. Βενιάμη, δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του αναφέρει τα εξής:
  «Σήμερα, Πέμπτη 17 Μαΐου 2018, δημοσιεύθηκαν σε εβδομαδιαία εφημερίδα και αναπαράχθηκαν από ορισμένα site και blogs ψευδείς και άκρως συκοφαντικές πληροφορίες για το πρόσωπο μου, ότι δήθεν εταιρείες συμφερόντων μου έχουν λάβει δάνεια από την πρώην Marfin Popular Bank (Cyprus Popular Bank), τα οποία τα χαρακτηρίζουν ως «θαλασσοδάνεια».
  Η αλήθεια είναι ότι όλα τα δάνεια, προσωπικά και εταιρικά, που έχουν χορηγηθεί από την πρώην Marfin Popular Bank και τώρα πλέον είναι στο χαρτοφυλάκιο της Πειραιώς, είναι απόλυτα εξασφαλισμένα με προσωπικές και άλλες ισχυρές εγγυήσεις , που υπερκαλύπτουν την αξία του υπολοίπου των δανειακών υποχρεώσεων. Τα δάνεια εξυπηρετούνται σύμφωνα με τις συμβατικές προβλέψεις και είναι απολύτως ενήμερα.
  Γνωρίζω ότι κάποιοι τρέμουν, επειδή πλησιάζει ο εισαγγελικός έλεγχος στα πεπραγμένα τους και ως βυτιοφόρα λάσπης διαχέουν σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης τα συκοφαντικά λύματα τους, η αλήθεια όμως είναι πάντα ισχυρότερη από το ψεύδος.
  Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
  Μιχάλης Δημητρακόπουλος»
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Ο Θεόδωρος Βενιάμης απαντά για τα δάνεια Rating: 5 Reviewed By: Press- gr