GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Θα αντιδράσω πολύ έντονα στη Βουλή εάν έρθει συμφωνία για τα Σκόπια

«Θα αντιδράσω πολύ έντονα, στη Βουλή, εάν έλθει συμφωνία» τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό 24/7 για το θέμα της ...

«Θα αντιδράσω πολύ έντονα, στη Βουλή, εάν έλθει συμφωνία» τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό 24/7 για το θέμα της πΓΔΜ. «Αν περάσει συμφωνία θα είναι προδοσία. Θα δημιουργηθεί ένα δεύτερο κράτος της Τουρκίας στα βόρεια σύνορά μας. Είναι μονομερής υποχώρηση έναντι των εθνικών συμφερόντων» πρόσθεσε.
Σχολιάζοντας το θέμα της κατάτμησης της Β' Αθήνας, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δήλωσε ότι το κόμμα του θα καταψηφίσει την πρόταση γιατί εκτιμά ότι κρύβει κομματικά συμφέροντα και βλάπτει τα μικρά κόμματα. Σημείωσε, δε, ότι η κυβέρνηση δεν έχει εξηγήσει με σαφήνεια τους λόγους για τους οποίους επιθυμεί να «σπάσει» τη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας. Όπως τόνισε, σε περίπτωση που εφαρμοστεί η συγκεκριμένη πρόταση, τα μικρά κόμματα δεν θα εκλέγουν βουλευτές από την πρώτη κατανομή και υπάρχει ο κίνδυνος να εκλεγούν βουλευτές και ο πρόεδρος του κόμματος να μην μπορεί να εκλεγεί. Σε αυτό το σημείο υπενθύμισε την περίπτωση του αείμνηστου Κωστή Στεφανόπουλου, ο οποίος δεν εξελέγη ως αρχηγός του κόμματος και τη μία έδρα την έλαβε βουλευτής στο υπόλοιπο Αττικής.
Τέλος, αναφερόμενος στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε ότι «κρατούνται παράνομα», έκανε λόγο για λάθος της ηγεσίας του στρατού και ζήτησε την παραίτηση του αρχηγού ΓΕΣ. Ξεκαθάρισε, δε, ότι ο κεντρώος χώρος ποτέ δεν παραχώρησε τίποτα που αφορούσε τα εθνικά συμφέροντα.
Με πληροφορίες από το ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση