GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πληρώθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Συνεπής στη δέσμευσή της προς τους παίκτες φάνηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι είχαν ενημερωθεί ότι την Πέμπτη (17/5) θα δουν σ...

Συνεπής στη δέσμευσή της προς τους παίκτες φάνηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι είχαν ενημερωθεί ότι την Πέμπτη (17/5) θα δουν στους λογαριασμούς τους το ποσό που αντιστοιχεί στο 50% της δόσης Δεκεμβρίου - Φεβρουαρίου.

Έτσι και έγινε με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι μπήκαν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Υπενθυμίζουμε, ότι η ΠΑΕ έχει δεσμευτεί ότι το υπόλοιπο των δόσεων του Δεκεμβρίου και του Φεβρουαρίου θα το καταβάλλει μέχρι τις 10 Ιουνίου. Όποιοι παίκτες επιθυμούν να πάρουν επιταγές ως εγγύηση μέχρι τότε, μπορούν να τη ζητήσουν από το λογιστήριο της ΠΑΕ.

Ακόμα, εκκρεμεί η δόση Μαΐου, για την οποία οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν καμία ενημέρωση. Ο Αλαφούζος και οι συνεργάτες του υπολογίζουν να την αποπληρώσουν σε τρεις μηνιαίες υποδόσεις μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, ωστόσο θα καταλήξουν στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση