GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Συγχαρητήρια στον Βασίλη Οικονόμου για τις ΙΟΝΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»

Pavlos Papadatos   Από το forum της ΝΔ στην Κεφαλονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους τέσσερεις βουλευτές της ΝΔ τους κυρίους Βασίλη Οικο...

Pavlos Papadatos 
Από το forum της ΝΔ στην Κεφαλονιά.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους τέσσερεις βουλευτές της ΝΔ τους κυρίους Βασίλη Οικονόμου, Γιώργο Στύλιο, Κωνσταντίνο Κατσαφάδο, και Μάνο Κόνσολα που ήλθαν στην Κεφαλονιά ώστε να συμμετέχουν στο forum της ΝΔ «ΙΟΝΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Κεφαλονιάς και Ιθάκης με τις πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες τους . Ήταν μία πολύ ωραία ημερίδα στην οποία ήμουν ομιλητής και είχα την ευκαιρία να αναπτύξω τις ιδέες μου για το πώς θα μπορούσε η Κεφαλονιά και η Ιθάκη να ωφεληθούν τα μέγιστα από τον τουρισμό.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που παρακολούθησαν την εκδήλωση και ιδιαίτερα την δική μου παρουσίαση.
(Στην φωτογραφία ο Βουλευτής 12κανήσων κύριος Μάνος Κόνσολας και ο οργανωτής του Forum βουλευτής και τομεάρχης Υγείας της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου,  που του αξίζουν συγχαρητήρια)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση