GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαν σήμερα: Το μοιραίο δυστύχημα και ο θάνατος του Άιρτον Σένα- ΒΙΝΤΕΟ

Το grand prix της Ίμολα στο Σαν Μαρίνο το 1994 θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις μνήμες των φίλων της Formula 1 και όχι μόνο, αφο...

Το grand prix της Ίμολα στο Σαν Μαρίνο το 1994 θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις μνήμες των φίλων της Formula 1 και όχι μόνο, αφού «σημαδεύτηκε» από τον θάνατο του Άιρτον Σένα.

Ο θρυλικός Βραζιλιάνος πιλότος έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του στον έβδομο γύρο, με αποτέλεσμα να βγει εκτός πίστας και να πέσει με μεγάλη ταχύτητα στα κιγκλιδώματα.

Ο θάνατος του Σένα ήταν ακαριαίος, ενώ τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι την προηγούμενη ημέρα είχε χάσει τη ζωή του μετά από ατύχημα κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών και ένας άλλος πιλότος, ο Αυστριακός Ρόναλντ Ράτζενμπεργκερ.

Ο Σένα ήταν 34 ετών, είχε αναδειχθεί τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής (1988, 1990, 1991) και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους οδηγούς όλων των εποχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση