GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών έθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος στον γ.γ. του ΝΑΤΟ

Το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης, έθεσε τη Δευτέρα στο πολωνικό κοινοβούλιο απευθυνόμενος...

Το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης, έθεσε τη Δευτέρα στο πολωνικό κοινοβούλιο απευθυνόμενος στον Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗ.ΣΥ. υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι η φυλάκιση είναι παντελώς παράνομη γιατί παραβιάζει τα δικαιώματα του ανθρώπου και το κράτος δικαίου. Συγκεκριμένα ο κ. Λοβέρδος ανέφερε στην παρέμβασή του:
«Θέλω να θέσω το θέμα της παράνομης φυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τις τουρκικές αρχές.
Επί του θέματος έχουν γίνει δυο πολύ σημαντικές παρεμβάσεις, αφενός από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και αφετέρου από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Η φυλάκιση είναι παντελώς παράνομη γιατί παραβιάζει τα δικαιώματα του ανθρώπου και το κράτος δικαίου.
Δεν ζητάμε, ως Ελληνική Αντιπροσωπεία, να υιοθετήσετε σήμερα ένα ψήφισμα, ωστόσο θα ήταν πολύ σημαντική μια σχετική δήλωση του Γενικού Γραμματέα κ. Στόλτενμπεργκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση