GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριο ξύλο στη Νίκαια με οπαδούς Ιωνικού και Προοδευτικής

Η ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού πανηγύρισε την άνοδό της στην Α2 και στο πλαίσιο αυτό διοργάνωσε φιέστα το απόγευμα του Σαββάτου, κόντ...

Η ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού πανηγύρισε την άνοδό της στην Α2 και στο πλαίσιο αυτό διοργάνωσε φιέστα το απόγευμα του Σαββάτου, κόντρα στην Κόρινθο.

Ωστόσο, στους δρόμους της Νίκαιας τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου ήρεμα. Και αυτό γιατί οι οπαδοί του Ιωνικού συγκρούστηκαν με αυτούς της Προοδευτικής στην οδό Λαμπράκη, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν μάχες σώμα με σώμα στον δρόμο.

Οι οπαδοί του Ιωνικού ξεκίνησαν με πορεία ώστε να βρεθούν στο κλειστό του Πλάτωνα, για την φιέστα ανόδου στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Κατά την πορεία τους προς το γήπεδο, όμως, συναντήθηκαν με οπαδούς της Προοδευτικής και ακολούθησαν «μάχες» στη μέση του δρόμου ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Η Αστυνομία παρενέβη, λίγη ώρα αργότερα και τα πνεύματα ηρέμησαν, με τους φιλάθλους του Ιωνικού να πηγαίνουν στο κλειστό του Πλάτωνα για να παρακολουθήσουν τη φιέστα ανόδου της ομάδας μπάσκετ.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση