GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο μπαταριών στην Ξάνθη - Εκκενώνονται οικισμοί - ΦΩΤΟ

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει από τη 1 το μεσημέρι σε εργοστάσιο στο Όλβιο Ξάνθης. Η φωτιά καταστρέφει το κεντρικό κτίριο κατασκευής βιομηχα...

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει από τη 1 το μεσημέρι σε εργοστάσιο στο Όλβιο Ξάνθης. Η φωτιά καταστρέφει το κεντρικό κτίριο κατασκευής βιομηχανικών μπαταριών και καίει ιδιαίτερα εύφλεκτα υλικά, υγρά μπαταριών και πλαστικά χωρίς έχει απομακρυνθεί ο κίνδυνος εκρήξεων.
Στο σημείο επιχειρούν 39 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ ένας εργαζόμενος έχει μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ξάνθης με δύσπνοια, χωρίς η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του xanthi2,gr, λόγω της φύσης των χημικών που καίγονται και της διεύθυνσης του ανέμου, αποφασίστηκε η εκκένωση οικισμών. Συγκεκριμένα, δόθηκε εντολή να εκκενωθούν οι οικισμοί Όλβιο, Άγιος Αθανάσιος, Θαλασσιά, Κοσμητή, Τύμπανο, Τοξότες καθώς και στο χώρο αναψυχής του Νέστου .
Πιθανότερη αιτία της φωτιάς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα xanthi2.gr, είναι το βραχυκύκλωμα από φορτιστή μπαταριών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση