GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος με το νέο τραγούδι του Δάντη - Η αντίδραση Βόσσου-Σαμίου και το "φαρμακερό" σχόλιο της Μπαλτζή

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το νέο τραγούδι του Χρήστου Δάντη υπό τον τίτλο "Κ@@@@λα σε μισώ". Το τραγούδι του δημοφιλούς τραγο...

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το νέο τραγούδι του Χρήστου Δάντη υπό τον τίτλο "Κ@@@@λα σε μισώ". Το τραγούδι του δημοφιλούς τραγουδιστή, που είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του με τον Dj Tokuc, έχει ήδη σχολιαστεί ποικιλοτρόπως στα social media, ενώ δεν αίσθηση προκάλεσε η ανάρτηση της Sunny Μπαλτζή.
Υπενθυμίζεται ότι η Sunny Μπαλτζή έχει γράψει τους στίχους σε ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο Χρήστος Δάντης, το "Παλιό μου παλτό".
"Αγαπημένε μου Χρήστο δεν τίθεται θέμα συντηρητισμού...ίσα ίσα το βρίσκω κλισέ και ανέμπνευστο. Δεν είναι ούτε η σκληρότητα της λέξης "κ@@@@λα" που ίσως θα ήταν ιδανική κάτω από ειδικές συνθήκες ... (έμπνευση το λένε) . Η εικόνα του κλιπ θλιβερή, μουσικά ασχολίαστο.... Δεν θέλω να σε πληγώσω γιατί σε αγαπώ. Θέλω να επιστρέψεις.... Να φορέσεις έστω ένα "παλιό παλτό" στην αντιαισθητική γύμνια.... Δεν το αξίζεις αυτό. Ούτε και ο κόσμος που σε αγάπησε. Μην μετρήσεις τα views σε παρακαλώ επειδή θα είναι μόνο από περιέργεια. Θα σε περιμένω μαζί με τις τελευταίες ρομαντικές.... κ@@@@@ες", έγραψε στο Facebook.

Από την πλευρά της Σοφία Βόσσου έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook: «Πόσο θλίβομαι όταν βλέπω καλλιτέχνες που αγαπώ και σπουδαίες φωνές σαν αυτή του Χρήστου να καταντάνε έτσι. Ντροπή πια δεν είναι αυτή η Ελλάδα, όχι, ντροπή».

"Γιατί ρε Χρήστο; στο βωμό του χρήματος όλα; και ο σεβασμός στη γυναίκα; το παράδειγμα στα μικρά παιδιά; Με απογοήτευσες τόσο πολύ… μετά από τέτοια καριέρα, τέτοιο ρεπερτόριο, γιατί να ακολουθήσεις κι εσύ την κατρακύλα της εποχής;", έγραψε η Άντζυ Σαμίου ενώ σε δεύτερη ανάρτησή της ανέφερε:
"Είμαι από τα πρόσωπα που έχουν δεχτεί τη σκληρότερη κριτική! Έχω δικαίωμα όπως όλοι να ασκώ κριτική, ειδικά για ανθρώπους που νοιάζομαι και θαυμάζω! Η κριτική μου ειδικά όταν αφορά συναδέλφους μου, γίνεται αποκλειστικά και μόνο από ΑΓΑΠΗ!".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση