GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποφασισμένος να επιστρέψει με το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ

Αποφασισμένος να είναι εκείνος που θα πανηγυρίσει στο τέλος του σημερινού τελικού του Κυπέλλου είναι ο ΠΑΟΚ. Στον «Δικέφαλο του Βο...

Αποφασισμένος να είναι εκείνος που θα πανηγυρίσει στο τέλος του σημερινού τελικού του Κυπέλλου είναι ο ΠΑΟΚ. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» δηλώνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καλεί τους παίκτες του να πραγματοποιήσουν άλλη μια καλή εμφάνιση.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Ρουμάνος τεχνικός ποντάρει πολλά στο να έχει η ομάδα του τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής από την πρώτη στιγμή του αγώνα και εκείνη να κάνει κουμάντο στον ρυθμό της αναμέτρησης. Επίσης, ξεκάθαρος στόχος των παικτών του ΠΑΟΚ θα είναι να σκοράρουν πρώτοι στο παιχνίδι. Ο Λουτσέσκου πιστεύει ότι εάν αυτό συμβεί θα έχει κάνει μια μεγάλη αρχή για να πάρει και τη νίκη στο παιχνίδι.

Βάσει αυτών των δεδομένων ο Ρουμάνος τεχνικός φέρεται να έχει αποφασίσει να παρατάξει την ομάδα του με ένα σχήμα 4-5-1 που εύκολα θα μετασχηματίζεται σε 4-3-3. Παίκτες-κλειδιά σε αυτό θα αποτελέσουν οι Κάμπος και Μακ που θα κινούνται ανάλογα με την πορεία του αγώνα, αλλά και οι πλάγιοι μπακ, Μάτος και Βιεϊρίνια.

Ο Κρέσπο φέρεται να επωμίζεται τον ρόλο του ατόμου που θα μαρκάρει τον Αραούχο με τον Βαρέλα να δίνει βοήθειες όποτε και όπου χρειαστεί.

Η πιθανή 11άδα του ΠΑΟΚ φέρεται να είναι η: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Πέλκας, Μαουρίσιο, Πρίγιοβιτς, Μακ και Κάμπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση