GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει η μητέρα της παιδοψυχολόγου που δολοφονήθηκε στη Λαμία: Το κορίτσι μας έφυγε, έφυγε μακριά...- ΒΙΝΤΕΟ

Την ώρα εκείνη σκότωνα τον δράκο και όχι την Θώμη που αγαπούσα, δηλώνει ξανά μέσω του δικηγόρου του ενώπιον του δικαστηρίου, ο 40χ...

Την ώρα εκείνη σκότωνα τον δράκο και όχι την Θώμη που αγαπούσα, δηλώνει ξανά μέσω του δικηγόρου του ενώπιον του δικαστηρίου, ο 40χρονος που κατακρεούργησε με 18 μαχαιριές μέσα στο σπίτι της στη Λαμία την Θώμη Κουμπούρα.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας καλείται να αποφασίσει για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο τον Δεκέμβριο του 2016, όταν ο δράστης έκοψε το νήμα της ζωής της παιδοψυχιάτρου από τη Λαμία.

Δράστης και θύμα γνωρίζονταν καλά, μάλιστα η Θώμη του είχε ανοίξει την πόρτα εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο συνήγορος του δράστη Φίλιππος Ανδρέου,εκπροσωπώντας τον πελάτη του, ζήτησε συγνώμη από την κοινωνία και τους συγγενείς της Θώμης.

Αυτό όμως δεν αρκεί για την οικογένεια Κουμπούρα που θέλει να μάθει την πραγματική αιτία της δολοφονίας. «1,5 χρόνο κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό το γιατί» δήλωσε στο δικαστήριο ο αδερφός της Θώμης Κώστας Κουμπούρας.

Αυτό που περιμένουν από το δικαστήριο είναι να απονείμει δικαιοσύνη, γνωρίζουν πως ο δράστης δεν μπορεί να τιμωρηθεί με περισσότερο από ισόβια, ο Σάββας Κουμπούρας όμως, λέει πως για τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να υπάρχει θανατική ποινή.

Ο συνήγορός του 40χρονου με δηλώσεις του, τονίζει ότι ο πελάτης του χρειάζεται τη βοήθεια κυρίως της ψυχιατρικής επιστήμης.

Αυτό είναι βέβαια βέβαια κάτι το οποίο αντικρούει η οικογένεια της Θώμης και οι δικηγόροι τους Θέμης Σοφός και Ελευθερία Ψυλλού.

Η ηλικιωμένη μητέρα της Θώμης ήταν σε άσχημη κατάσταση. Κρατούσε συνεχώς στα χέρια της, τη φωτογραφία της άτυχης κοπέλας.

Ακόμη και τώρα, 17 μήνες μετά το στυγερό έγκλημα, δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί. "Το κορίτσι μας έφυγε, έφυγε μακριά, δεν θα μας ξαναδεί", έλεγε κλαίγοντας.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Πηγή πληροφοριών: tvstar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση