GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δικηγόρος Τούρκου κρατούμενου: Είναι σχεδόν αναλφάβητος - Ήταν τρομοκρατημένος - ΒΙΝΤΕΟ

"Απίθανο να αφεθεί ελεύθερος σήμερα, από Δευτέρα και βλέπουμε. Πιστεύω Δευτέρα με Τρίτη θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία"...

"Απίθανο να αφεθεί ελεύθερος σήμερα, από Δευτέρα και βλέπουμε. Πιστεύω Δευτέρα με Τρίτη θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία" δήλωσε ο Χρήστος Καπετανίδης, δικηγόρος του Τούρκου που συνελήφθη στον Έβρο, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

"Αυτός μπήκε πράγματι μέσα χωρίς να γνωρίζει ότι μπήκε σε ελληνικό έδαφος και με το πρώτο σήμα των Ελλήνων στρατιωτών σταμάτησε και συνελήφθη. Δεν γνωρίζει, αν τον δείτε θα δικαιολογούσατε ότι δεν γνωρίζει. Είναι ένα άτομο που δεν βγήκε από την Τουρκία, είναι σχεδόν αναλφάβητος, μου φάνηκε ότι δεν έχει βγει καν από τη χώρα του" ανέφερε ο δικηγόρος.

"Δεν κατάλαβε αν ήταν Τούρκοι ή Έλληνες στρατιώτες, μπήκε μέσα από την οριογραμμή τέσσερα με πέντε μέτρα" συμπλήρωσε.

"Δεν διέκρινα ίχνη δόλιας και κατευθυνόμενης συμπεριφοράς. Όταν πήγα για πρώτη φορά και τον είδα ήταν έντρομος, τρομοκρατημένος, πιστεύω πως φοβήθηκε" τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση