GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνταρακτική εξέλιξη στη δολοφονία-μυστήριο του πρώην αστυνομικού στην Παλλήνη

Ο 57χρονος συνταξιούχος αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ φέρεται να γνώριζε τον δολοφόνο του γι' αυτό δεν προσπάθησε να αμυνθεί, σύμφωνα με την ...

Ο 57χρονος συνταξιούχος αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ φέρεται να γνώριζε τον δολοφόνο του γι' αυτό δεν προσπάθησε να αμυνθεί, σύμφωνα με την Espresso.
Μετά την έρευνα στο πάρκινγκ της ταβέρνας στην Παλλήνη, που έγινε το έγκλημα, οι αστυνομικοί καταλήγουν στην εκτίμηση ότι ενδεχομένως ο άτυχος 57χρονος έδωσε "χώρο" στον δολοφόνο του επιτρέποντας του να τον πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων.
"Ένας άνθρωπος με την εκπαίδευση που είχε, έστω και άοπλος, δεν δίνει το δικαίωμα σε αγνώστους να μπουν στο πεδίο του" είπε αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες, μιλώντας στην Espresso.
Το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε ο συνταξιούχος αστυνομικός είναι ένα πιστόλι διαμετρήματος των 7,65 χιλιοστών, μικρό σε μέγεθος ακόμη και στην παλάμη ενός χεριού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 57χρονος και ο δολοφόνος του αντάλλαξαν μερικές κουβέντες και στη συνέχεια ο δράστης τον πυροβόλησε τρεις φορές στον θώρακα και στην κοιλιακή χώρα. Παρά τα τραύματα του ο 57χρονος βρήκε τη δύναμη να τρέξει προς την είσοδο της ταβέρνας, σε μία απελπισμένη προσπάθεια να σωθεί. Όμως, ο δράστης τον κυνήγησε στο προαύλιο του καταστήματος και τον πυροβόλησε άλλες δύο φορές στην πλάτη.
Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση