GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού "ξεψαχνίζει" την επίθεση στον Μπουτάρη

Μπορούν να έχουν σχέση η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και οι συλληφθέντες για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη; Η ...

Μπορούν να έχουν σχέση η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και οι συλληφθέντες για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη; Η απάντηση είναι σαφώς και μπορούν.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού απέστειλε προς την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης επίσημο έγγραφο με το οποίο ζητά να πληροφορηθεί αρμοδίως δύο συγκεκριμένα πράγματα.

Πρώτον, αν κάποιος από τους συλληφθέντες έχει σχέση με ομάδες μαχητικών αθλημάτων στη βόρεια Ελλάδα και δεύτερον, αν κάποιος από αυτούς είναι μέλος συνδέσμου οργανωμένων οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ως προς το πρώτο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον ένας από τους συλληφθέντες αποτελεί μέλος συλλόγου που δραστηριοποιείται στο τάε-κβο-ντο ο οποίος κατά συνέπεια θα πρέπει να ελεγχθεί για τη δράση του.

Και αυτό γιατί στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, έχουν βάσιμους λόγους να πιστεύουν ότι πολλοί από αυτούς τους συλλόγους έχουν παράνομη δράση, ενώ κάποιοι από αυτούς έχουν μετατραπεί σε φασιστικούς θύλακες.

Η απάντηση της Εισαγγελίας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο Μαρούσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση