GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αστυνομικός κλωτσάει στο κεφάλι ακινητοποιημένο κλέφτη - ΒΙΝΤΕΟ

Μία γυναίκα κατέγραψε με το κινητό της τη στιγμή που ένας αστυνομικός στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, κλωτσάει στο κεφάλι έναν ακινητοποιημένο...

Μία γυναίκα κατέγραψε με το κινητό της τη στιγμή που ένας αστυνομικός στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, κλωτσάει στο κεφάλι έναν ακινητοποιημένο ύποπτο.

Ο αστυνομικός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο. Ο 31χρονος Ντέιβιντ Σουάζο, είναι ξαπλωμένος στο έδαφος και έχει τα χέρια πίσω από την πλάτη του. Ο αστυνομικός περνάει χειροπέδες στον δράστη, ο οποίος δεν δείχνει διάθεση να προσπαθήσει να διαφύγει.

Στη συνέχεια εμφανίζεται ένας δεύτερος αστυνομικός ο οποίος ρίχνει μια κλωτσιά στο κεφάλι του 31χρονου. Η γυναίκα που κατέγραψε το περιστατικό δήλωσε στο ABC ότι ο Σουάζο αρχικά προσπάθησε να διαφύγει, αλλά όταν είδε ότι έφτασε σε αδιέξοδο, σήκωσε τα χέρια ψηλά και κατευθύνθηκε προς το μέρος των αστυνομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση