GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Α. Λοβέρδος για τον Γ. Κουρή: Με βοήθησε χωρίς να μου ζητήσει ποτέ τίποτε, παρά μόνο μια φορά όταν...

Ο Ανδρέας Λοβέρδος με ανάρτησή του στο λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του εκδότη Γιώργ...

Ο Ανδρέας Λοβέρδος με ανάρτησή του στο λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του εκδότη Γιώργου Κουρή.
Αναλυτικά η ανάρτηση
«Για τον Γιώργο Κουρή
Με τον Γιώργο Κουρή δεν είχα προσωπική γνωριμία μέχρι την στιγμή που δέχτηκε -όταν το μόνο που ήξερε για μένα ήταν η κεφαλονίτικη καταγωγή μου- να σχολιάζω στο δελτίο ειδήσεων της Νανάς Παλαιτσάκη στο Κανάλι 5 τα ζητήμητα εξωτερικής πολιτικής. Όταν μετά εξέφρασα την επιθυμία να πολιτευτώ και οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί και εκδοτικοί όμιλοι με απέκλεισαν ενόψει της υποψηφιότητάς μου, ο Γιώργος Κουρής με βοήθησε να έρθω σε μαζική επικοινωνία με τους πολίτες χωρίς ποτέ, ούτε τότε ούτε στο μέλλον, να μου ζητήσει οποιοδήποτε αντάλλαγμα.
Την μόνη φορά που που τον θυμάμαι να μου ζητά κάτι ήταν δώδεκα χρόνια μετά, όταν παραιτήθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, οπότε ήρθε στο γραφείο μου με μια πλαστική σακούλα στο χέρι, όπως συνήθιζε, γεμάτη με καρπούς της Κεφαλονίτικης γης και με παρακάλεσε να μην διεκδικήσω την αρχηγία αλλά να στηρίξω την προσπάθεια του Βαγγέλη Βενιζέλου.
Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ.
Σήμερα τον αποχαιρετώ με βαθιά θλίψη».

1 σχόλιο

  1. ;;;;;;;
    ;;;;;;;;;;;
    ;;;;;;;;;;;;;;
    Άντε στο καλό, κ.Λοβέρδε!
    "Συγκλονιστικό" το επιχείρημα.
    ;;;;;;;
    ;;;;;;;;;;;
    ;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση