GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: Δεν υπάρχει σχέδιο για αποχώρηση από τη βορειοδυτική Συρία μέχρι την πλήρη ήττα του Ισλαμικού Κράτους

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Σάλιβαν δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι δεν γνωρίζει να υπάρχει κάποιο σχέδιο για την απόσυρσ...

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Σάλιβαν δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι δεν γνωρίζει να υπάρχει κάποιο σχέδιο για την απόσυρση της βοήθειας των ΗΠΑ από τη βορειοδυτική Συρία.
Το τηλεοπτικό δίκτυο CBS μετέδωσε την Παρασκευή πως η κυβέρνηση Τραμπ απέσυρε όλη τη βοήθεια από τη βορειοδυτική Συρία, μια κίνηση που δείχνει, όπως ανέφερε, πως η κυβέρνηση έχει σκοπό να αποχωρήσει γρήγορα από τη χώρα όταν το Ισλαμικό Κράτος θα έχει ηττηθεί πλήρως.
«Δεν έχω ακούσει για οποιαδήποτε απόφαση αυτής της κυβέρνησης να αποσύρει βοήθεια από τη βορειοδυτική Συρία», σχολίασε στο Reuters και στο Bloomberg.
«Η κυβέρνηση των ΗΠΑ... είναι δεσμευμένη για την πλήρη ήττα του ISIS και την προστασία των συμφερόντων των ΗΠΑ στην περιοχή στη Συρία και στο Ιράκ», είπε ο Σάλιβαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση