GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένοπλος ληστής επιτέθηκε σε μητέρες με τα παιδιά τους - Για κακή του τύχη μία εξ αυτών ήταν αστυνομικός - ΒΙΝΤΕΟ

Μία αστυνομικός, η οποία ήταν εκτός υπηρεσίας, είχε πάει στην γιορτή για την ημέρα της Μητέρας στο σχολείο της κόρης της στο Suzan...

Μία αστυνομικός, η οποία ήταν εκτός υπηρεσίας, είχε πάει στην γιορτή για την ημέρα της Μητέρας στο σχολείο της κόρης της στο Suzano, της Βραζιλίας, όταν μαζί με τις υπόλοιπες μητέρες δέχθηκαν επίθεση από έναν ένοπλο ληστή. Η γυναίκα αντέδρασε αστραπιαία για να προστατέψει τα παιδιά που βρίσκονταν δίπλα τους και πυροβόλησε τον δράστη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 21χρονος δράστης είχε ήδη πλησιάσει και άλλες μητέρες που περίμεναν στην πύλη του σχολείου. Η αστυνομικός, Katia da Silva Sastre, παρατήρησε τις κινήσεις του και άκουσε μια γυναίκα να φωνάζει ότι πρόκειται για ληστεία, στη συνέχεια εβγαλε το όπλο της και πυροβόλησε τρεις φορές τον δράστη.

Ο 21χρονος είχε ήδη πυροβολήσει μία φορά χωρίς να πετύχει κάποιον και τότε η αστυνομικός τον πλησίασε. Ο 21χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά τελικά κατέληξε.

Παρά το γεγονός ότι ο δράστης έχασε τη ζωή του, η αστυνομικός βραβεύθηκε από τον δήμαρχο της πόλης για το θάρρος και την άμεση αντίδραση της, ενώ κινδύνευαν οι ζωές παιδιών και των γονέων τους.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση