GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξιτήριο για τον Μαχμούντ Αμπάς - Έβαλε τέλος στις φήμες για την κατάσταση της υγείας του

Ο Μαχμούντ Αμπάς εξήλθε τη Δευτέρα από το νοσοκομείο στη Ραμάλα όπου νοσηλευόταν για οκτώ ημέρες. Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος είχε εισ...

Ο Μαχμούντ Αμπάς εξήλθε τη Δευτέρα από το νοσοκομείο στη Ραμάλα όπου νοσηλευόταν για οκτώ ημέρες. Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος είχε εισαχθεί στις 20 Μαΐου λόγω υψηλού πυρετού.

Ο Αμπάς, ο οποίος είναι μανιώδης καπνιστής, διαγνώστηκε με φλεγμονή στο δεξιό πνεύμονα, όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής του νοσοκομείου στο οποίο είχε νοσηλευτεί.

Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος αμέσως μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο προχώρησε σε δηλώσεις: «Δόξα τω Θεώ, βγαίνω σήμερα από το νοσοκομείο με καλή υγεία και επιστρέφω αύριο στη δουλειά. Ευχαριστώ τους πολιτικούς αξιωματουχους, τους βασιλείς τους προέδρους, τους αδελφούς μου --άραβες και μη-- που θέλησαν να μάθουν νέα μου»

Η έξοδος του Αμπάς από το νοσοκομείο έβαλε τέλος στις φήμες που παρουσίαζαν την κατάσταση της υγείας του σοβαρότερη απ΄ότι τελικά αποδείχτηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση